Yağmur Ünal ile Irmak Ünal Kardeş Mi?

Gerek sosyal medya gerekse televizyon ekranlarında boy gösteren Yağmur Ünal ile Irmak Ünal güzellikleri ile büyülüyor. Son günlerde hayran kitleleri de artan Yağmur Ünal ile Irmak Ünal'ın ise kardeş olup olmadığı merak edilen konular arasında. Yağmur Ünal ile Irmak Ünal kardeş mi?

Bugünlerde yapımcılık ve oyunculuk yapan Yağmur Ünal 21 Ekim 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Tiyatrocu Cihan Ünal’ın ikinci eşi Türkan Şoray’la yaptığı evliliğin meyvesi olan Yağmur Ünal, sosyal medyada güzelliği ile de adından çokça söz ettiriyor. İlk ve orta eğitimini tamamladıktan sonra lise eğitimini ise İsviçre’de tamamladı. Yağmur Ünal, Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü bitirdi. New York’ta medya üzerine master yaptı. Bir reklam şirketinde 2 yıl çalışmanın ardından Yasemin Arslan ile birlikte yapım şirketi kurdu. İlk olarak 2013 yılında Star Tv için Çılgın Teyzeler programının yapımcılığını yaptı.

Haber

15 Şubat 1977 yılında Ankara’da doğan Irmak Ünal, sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu olarak kariyerini sürdürüyor. İlk ve orta okul eğitimini Yükseliş Koleji’nde tamamlayan Irmak Ünal, Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü tamamladı. Üniversite yıllarında radyoculuğu sevdiği için Radyo Bilkent’in kuruluşunda da yer aldı. 2002 yılında San Francisco’da Academy Of Art Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Kampüsistan isimli yapımda aldığı rolle tanınan Irmak Ünal, Haziran Gecesi adlı dizide de rol aldı. Emre Karabacak ile yaptığı evliliğinden Kayla ve Vadi isimli iki çocuğu bulunuyor. Cihan Ünal’ın Sabiha Tarhan’la ilk evliliğinden dünyaya geldi.

Haber

YAĞMUR ÜNAL İLE IRMAK ÜNAL KARDEŞ Mİ?

Tiyatro oyuncusu olan Cihan Ünal ilk evliliğini Sabiha Tarhan ile yaptı. Cihan Ünal’ın bu evliliğinden Irmak Ünal dünyaya geldi. Cihan Ünal film setinde tanıştığı Türkan Şoray ile ikinci evliliğini yaparken, bu evliliğin meyvesi olan Yağmur Ünal 1985 yılında dünyaya geldi. Irmak Ünal ve Yağmur Ünal her ikisi de Cihan Ünal’ın kızıdır.

Haber

Bakmadan Geçme