Yağmur Ünal Evli Midir?

Yeşilçam'ın usta oyuncuları arasında yer alan Ünlü oyuncu Türkan Şoray'ın kızı yapımcı olan Yağmur Ünal'ın bir süredir aşk yaşadığı iş insanı İzi Hekimoğlu ile ilişkileri ve ne zaman evlenecekleri merak ediliyor. Bu ikilinin ve özel hayatlarını sizler için araştırdık.

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’ın hayatı ve kariyeri ve sevgilisi ile olan İzi Hekimoğlu aşk iddiaları ortaya atılırken çiftin ilişkisi merak ediliyor.  Peki, Yağmur Ünal Evli Midir? Detayları haberimizde…

YAĞMUR ÜNAL KİMDİR?

Yağmur Ünal, tiyatrocu Cihan Ünal ve Yeşilçam oyuncusu Türkan Şoray’ın kızları olarak 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini İsviçre’de tamamlayan Ünal, Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olarak eğitim hayatını tamamlamıştır. Üniversitede okurken farklı stajlar yapan Ünal, New York’ta medya üzerine master yapıp, New York’taki Mindshare Medya şirketinde 6 ay staj yapmıştır. Ünal İstanbul’a dönüp TBWA reklam şirketinde iki sene görev almıştır. Daha sonra arkadaşı Yasemin Arslan ile birlikte “Tokyo Medya” isimli bir yapım şirketi kuran Ünal,  1 Temmuz 2013 tarihinde Star TV’de yayınlanmaya başlayan “Çılgın Teyzeler” adlı yarışma programının yapımcılığını üstlenmiştir. 2015’de çekimlerinin Muğla’nın Menteşe ilçesinde başladığı, senaryosunu Onur Ünlü’nün yazdığı filmin yapımcılığını üstelenmiştir. Filmin yönetmenliğini ise annesi Türkan Şoray yapmıştır.

YAĞMUR ÜNAL KİMİNLE EVLENDİ?

Ünlü yapımcı Yağmur Ünal iş insanı olan İzi Hekimoğlu ile yaşadığı aşk iddialarını doğrulayan çiftin Aralarında olan yaş farkı çok gündeme gelmişti. İş insanı olan İzi Hekimoğlu’nun kızının da çiftin  ilişkisine  karşı çıktığı iddia edilirken, çift tüm bunlara rağmen evlilik kararı aldı.

Bakmadan Geçme