Yağmur Karabacak Avrupa ikincisi

Arnavutluk’ta yapılan U-17 Avrupa Şampiyonasına Taşoluk Belediyespor Kulübü’nden katılarak 43 kilogramda mücadele eden Yağmur Karabacak finalde mağlup olarak Avrupa ikincisi olmayı başardı Arnavutluk’ta yapılan U-17 Avrupa Şampiyonasına Taşoluk Belediyespor Kulübü’nden katılarak 43 kilogramda mücadele eden Yağmur Karabacak çeyrek finalde Polonyalı rakibini 4-2 yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde ise daha önce mağlup olduğu Yunan rakibini [&hellip]

Arnavutluk’ta yapılan U-17 Avrupa Şampiyonasına Taşoluk Belediyespor Kulübü’nden katılarak 43 kilogramda mücadele eden Yağmur Karabacak finalde mağlup olarak Avrupa ikincisi olmayı başardı

Haber

Arnavutluk’ta yapılan U-17 Avrupa Şampiyonasına Taşoluk Belediyespor Kulübü’nden katılarak 43 kilogramda mücadele eden Yağmur Karabacak çeyrek finalde Polonyalı rakibini 4-2 yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde ise daha önce mağlup olduğu Yunan rakibini 7-5 mağlup eden Yağmur Karabacak adını finale yazdırdı.
Altın kız Yağmur Karabacak finalde ise Rus rakibi ile eşleşti. Rakibine 10-1 mağlup olan Yağmur, finali kaybederek Avrupa ikincisi olmayı başardı.
Ayrıca aynı müsabakada yer alan ve 40 kilogramda mücadele eden Fatma Yılmaz ise Rus rakibini 7-4, Beleruslu rakibini 7-0 mağlup ederek finale çıktı.

Bakmadan Geçme