Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yağış nedeniyle YOL ÇÖKTÜ

Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesinde yağış

Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesinde yağış nedeniyle kara yolu çöktü

 

Afyonkarahisar genelinde birkaç gündür etkili olan yağış aralıklarla devam ediyor. Hocalar ilçesinde de dün sabah saatlerinde başlayan yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Hocalar-Sandıklı kara yolunun 4. kilometresinde 25-30 metre uzunluğunda, 5 metre genişliğinde ve 1 metre derinliğinde çökme meydana geldi.
İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Trafik işaret ve levhaları konularak yolda önlem alındı.
Afyonkarahisar Valiliği’nden tehlike arz eden kara yolu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Yağışlı hava koşulları sonucunda meydana gelen heyelan sebebiyle Hocalar Sandıklı Karayolunun 4’üncü kilometresi Yavaşlar Barajı Yanında 22.02.2020 tarihi itibarı ile Hocalar ilçesi istikametine giderken yolun sağ şeridinde yaklaşık 25-30 metre uzunluğunda banket dâhil 5 m genişliğinde, 1 metre derinliğinde çökme meydana gelmiştir. 22.02.2020 saat 21.00’den itibaren Afyonkarahisar Sandıklı-Hocalar-(Uşak) Banaz il yolu vatandaşlarımızın can güvenliği sebebiyle trafiğe tamamen kapatılmıştır. Ulaşım güzergâhı olarak (Afyonkarahisar ili Sandıklı İlçesi) Alagöz Köyü-(Hocalar İlçesi) Çepni köyü- (Hocalar İlçesi) Kozluca köyü-(Hocalar İlçesi) Yeşilhisar köyü ve (Uşak ili) Banaz İlçesi güzergahı belirlenmiştir. Çöken karayolu tehlike arz ettiğinden vatandaşların bu konuda dikkatli olmaları ve belirlenen yeni yol güzergâhından yollarına devam etmeleri önemle duyurulur.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti