Yağcı: Allah Birliğimizi Daim Etsin

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Miraç Kandili'nde Allah'tan birlik ve beraberliğin daim olmasını, İslam ülkeleri üzerindeki kara bulutların dağılmasını diledi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Miraç Kandili mesajında Afyonkarahisarlıların ve İslam Âleminin kandilini tebrik etti.

Başkan Adayı Alper Yağcı, Miraç Kandili kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Miraç, Sevgili Peygamberimizin Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan yüce Allah’ın makamına yükselmesidir. Bu gece yolculuğu insanlık âlemi için birçok mesaj ve mucizelerle dolu. Miraç Kandili’nin, İslam Âleminin dert ve sıkıntılardan kurtuluşuna vesile olması için ellerimizi semaya açarak dua edeceğiz. Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın. Yüce Allah’ım birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Dualarımız, içinde olduğumuz kötülüklerden kurtulmak ve İslam ülkeleri üzerindeki kara bulutların dağılması üzerine olmasını diliyor, Afyonkarahisarlı hemşerilerimin ve İslam Âleminin Miraç Kandilinizi tebrik ediyor, hayırlara vesile getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme