Yabancı öğretmenler, tarihi mekanları gezdi

Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’nün AB ile ortaklaşa düzenlediği eğitim programı çerçevesinde Afyonkarahisar’a gelen 21 eğitimci, Afyonkarahisar’ın tarihi mekanlarını gezdiler Türkiye’den Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, İspanya’dan CFA Artur Martorel ile Fransa’dan GRETA Avollon-Tonnere’nin yürüttüğü “Eğitim-Öğretim, Öğrenme: Demir Parmaklıklar Arasında” projesi kapsamında İspanya’dan 8, Yunanistan’dan 8 ve Fransa’dan 5 olmak [&hellip]

Yabancı öğretmenler, tarihi mekanları gezdi

Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’nün AB ile ortaklaşa düzenlediği eğitim programı çerçevesinde Afyonkarahisar’a gelen 21 eğitimci, Afyonkarahisar’ın tarihi mekanlarını gezdiler

Türkiye’den Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, İspanya’dan CFA Artur Martorel ile Fransa’dan GRETA Avollon-Tonnere’nin yürüttüğü “Eğitim-Öğretim, Öğrenme: Demir Parmaklıklar Arasında” projesi kapsamında İspanya’dan 8, Yunanistan’dan 8 ve Fransa’dan 5 olmak üzere toplam 21 cezaevi öğretmeni, Afyonkarahisar’da ağırlandı.
Cezaevlerini
ziyaret ettiler
21 Haziran’da Afyonkarahisar Kapalı ve Açık Cezaevleri’ni ziyaretle başlayan program, 22 Haziran’da Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde gerçekleşti-rilen panelle devam etti.
Program çerçevesinde cezaevi öğretmenleri, dün de Arkeoloji Müzesi’nrden başlayan şehir gezisi yaptılar. Arkeoloji Müzesi’nden sonra İmaret Camii’ni gezen ziyaretçiler, eski Afyonkarahisar olarak bilinen bölgeye de çıktılar.
Mevlevihane’ye hayran kaldılar
Mihrioğlu Konağı’ndaki öğle yemeğinin ardından Mevlevihane Müzesi’ni de gezen 21 yabancı cezaevi öğretmeni, burada Müze Müdürü Lokman Derya Solmaz’dan bilgiler aldılar. Yabancı öğretmenler, anlatılanları büyük bir dikkatle dinlediler. Heyete Ceza İnfaz Kurumu Öğretmeni Hakkı Evcim ile Endüstri Meslek Lisesi İngilizce Öğretmeni Yüksel Güden rehberlik etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme