Yaban hayatı için el ele

Doğa Koruma ve Milli Parklar Afyonkarahisar Şube ile sivil toplum kuruluşları, yaban hayatı için el ele vererek yemleme çalışması yaptı   OFFROAD Kulübü üyeleri, Afyonkarahisar Valiliği onayı ile DKMP Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü işbirliğinde yemleme faaliyeti yaptı. Bu kapsamda 31 Ocak 2021 Pazar günü Taşoluk Beldesi'nde bulunan Kumalar mevkiinde yaban hayatını yemleme faaliyeti gerçekleştirildi. Faaliyete Afyonkarahisar [&hellip]

Doğa Koruma ve Milli Parklar Afyonkarahisar Şube ile sivil toplum kuruluşları, yaban hayatı için el ele vererek yemleme çalışması yaptı

OFFROAD Kulübü üyeleri, Afyonkarahisar Valiliği onayı ile DKMP Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü işbirliğinde yemleme faaliyeti yaptı. Bu kapsamda 31 Ocak 2021 Pazar günü Taşoluk Beldesi’nde bulunan Kumalar mevkiinde yaban hayatını yemleme faaliyeti gerçekleştirildi.
Faaliyete Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, DKMP Afyonkarahisar Şube Müdürü Abdilkadir Sevinç, Orman İşletme Müdürü Mustafa Gökhan Us ve AFOFF Offroad üyeleri katıldı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü tarafından 400 kg yonca balyası, 100 kg buğday ve arpa yemi, ayrıca AFOFF ekibinin getirmiş olduğu yiyecekler (bayat ekmek) arazinin çeşitli yerlerine bırakıldı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme