Voltajlar koruma altında – Kocatepe Gazetesi

Türk mühendisler tarafından geliştirilen voltaj koruma cihazı Trimbox, Afyonkarahisar’da tanıtıldı Yüzde 100 Türk Malı olan ve elektrikteki en büyük sıkıntı olan voltaj kaynaklı arızaları sonlandıran Trimbox, Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Eğitim Fakültesi Birinci Blok’taki Abdullah Kaptan Konferans Salonu’nda tanıtıldı. Trimbox’un Afyonkarahisar Bayisi olan Selek Elektronik İşletmecisi Abdurrahman Selek, Trimbox’un tanıtımında “Güvenlik kameraları, [&hellip]

Voltajlar koruma altında

Türk mühendisler tarafından geliştirilen voltaj koruma cihazı Trimbox, Afyonkarahisar’da tanıtıldı

Yüzde 100 Türk Malı olan ve elektrikteki en büyük sıkıntı olan voltaj kaynaklı arızaları sonlandıran Trimbox, Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Eğitim Fakültesi Birinci Blok’taki Abdullah Kaptan Konferans Salonu’nda tanıtıldı.
Trimbox’un Afyonkarahisar Bayisi olan Selek Elektronik İşletmecisi Abdurrahman Selek, Trimbox’un tanıtımında “Güvenlik kameraları, hırsız alarm, yangın ihbar, bariyer ve geçiş kontrol sistemlerinin olduğu yerlerde Trimbox, cihazların yüksek voltajdan dolayı arızalanarak devre dışı kalmasını önler ve olası tehditlere karşı ekstra koruma sağlar.
Trafo patlaması ve yıldırım gibi durumlarda, elektrik elektronik cihazlarınızı korur, kesintisiz güç kaynaklarının (UPS) devre dışı kalmalarını önleyerek, güvenlik sistemlerinin çalışır durumda kalmasını sağlar” dedi.
Biges firmasının Trimbox ürün sorumlusu Serdar Balcıoğlu ise “Son kullanıcı fiyatı 250 lira. Olaya arıza gözüyle bakarsak elektronik aletlerin hepsi programlı. Yüksek bir voltaj geldiğinde cihazların hepsi yanar ve garanti kapsamının dışında kalır. Maddi ve manevi olarak zarar var” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme