• Haberler
  • Genel
  • Voleybol’un kalbi Afyon'da atıyor – Kocatepe Gazetesi

Voleybol’un kalbi Afyon'da atıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar, Yıldızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. Afyonkarahisar, Yıldızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. Maçlar dün yapılan açılış seremonisiyle başladı. Afyonkarahisar, hafta sonu Yıldızlar Güreş İkinci Lig Terfi maçlarına ev sahipliği etmişti. Dün de Yıldızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar’da başladı. 8 Kız 8 de erkek olmak üzere toplam 16 ekibin yarıştığı Türkiye Şampiyonası [&hellip]

Voleybol'un kalbi Afyon’da atıyor

Afyonkarahisar, Yıldızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor.

Afyonkarahisar, Yıldızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. Maçlar dün yapılan açılış seremonisiyle başladı. Afyonkarahisar, hafta sonu Yıldızlar Güreş İkinci Lig Terfi maçlarına ev sahipliği etmişti. Dün de Yıldızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar’da başladı. 8 Kız 8 de erkek olmak üzere toplam 16 ekibin yarıştığı Türkiye Şampiyonası yarışmalar 5 gün sürecek. Bölge Grup şampiyonalarında birinci olan 8 erkek 8 kız takımı Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu’nda dün ilk kez salona çıktılar. Türkiye Şampiyonası açılış seremonisi dün saat 10.00’da yapıldı. Seremoni de şampiyonaya katılan tüm takımlar hazır bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Musa Dinçgez’de seremonide hazır bulundular. Şampiyona, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ın konuşmasından sonra başladı.
“Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklara
hoş geldiniz”
İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet yıldırım, seremoni de yaptığı konuşmasına “Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklara hoş geldiniz” diyerek başladı. Yıldırım konuşmasına şöyle devam etti: “Afyon’da ki bu şampiyonada mücadele edecek sizler illerinizde ya da bölgeleriniz de şampiyon olmuş sporcularsınız. Sizler burada sporcu kimliğinizle müsabakalarda boy göstereceksiniz. Afyonkarahisar’a gelmişken Kocatepe ve Dumlupınar’ı gezmenizi tavsiye ederim. Frig Vadisi’ni gezmenizi iste-rim. Eğer siz böyle bir istekte bulunursanız bizler sizlere her konuda yardımcı oluruz. Zamanınız kalırsa şehrimizi de gezin. Hoş geldiniz, iyi ki geldiniz.”

Bakmadan Geçme