• Haberler
  • Genel
  • Voleybol’da yarı final heyecanı – Kocatepe Gazetesi

Voleybol’da yarı final heyecanı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Kulüpler arası Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde sona gelinirken yarı final oynayacak takımlar da belli oldu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenledi Kulüpler arası Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde yarı final heyecanı yarın başlayacak. Çeyrek finalde kıyasıya mücadele eden takımlar arasında ilk dörde girme çabası izlemeye değer bir [&hellip]

Voleybol'da yarı final heyecanı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Kulüpler arası Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde sona gelinirken yarı final oynayacak takımlar da belli oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenledi Kulüpler arası Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde yarı final heyecanı yarın başlayacak. Çeyrek finalde kıyasıya mücadele eden takımlar arasında ilk dörde girme çabası izlemeye değer bir görüntü sergiledi. A Grubu’nu birinci sırada tamamlayı başaran Balçıkhisar GSK, ikinci ise Sandıklıspor oldu.
B Grubu’nda ise çeyrek final maçında karşı karşıya gelen Pınar GSK ile Öğretmenevispor arasında oynanan maç birinciyi ve ikinciyi belirledi. Pınar GSK rakibini 3-0’la geçti ve grubu birinci olarak tamamladı.
Pınar Gençlikspor ile Öğretmenevispor arasında oynanan maçın ilk setinde üstünlük kurmak için iki ekipte çok çaba harcadı. Başa baş başlayan set sonuna kadar aynı şekilde devam etti. Çok çekişmeli geçen ilk setin sonunda 25-23’le kazanan Pınar GSK oldu.
İkinci sette sayılar yine başa baştı. İki ekibinde rakibi üzerinde kurmaya çalıştığı üstünlük çabası izlemeye değerdi. İkinci setin sonunda da yine 25-23’le kazanan Pınar GSK oldu.
Üçüncü set başlarken oyundaki ağırlığını artıran Öğretmenevi öne geçmeyi başardı. Üstünlüğü kaptıran Pınar GSK önce eşitliği yakaladı sonra da öne geçti. Setin sonunda 26-24’le kazanan yine Pınar GSK oldu. 3-0’lık skoru yakalayan Pınar GSK B Grubu’nu çeyrek finali lider olarak tamamlamayı başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme