• Haberler
  • Genel
  • Voleybolda 'maç fazlası' tatili – Kocatepe Gazetesi

Voleybolda 'maç fazlası' tatili – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımının maç fazlası nedeniyle iki haftayı dinlenerek geçiriyor Voleybol 3'üncü Lig Erkekler C Grubu'nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor maç fazlası nedeniyle iki haftalığına maça çıkmıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Afyonkarahisar Belediyespor'un maç oynamadığı ilk haftaydı. Maç oynamayan Belediyespor'un grubunda bulunan 68 Aksaray Belediye ile Adana Voleybol karşılaştı. 3-0'lık skorla galip ayrılan 68 Aksaray'ın [&hellip]

Voleybolda “maç fazlası” tatili

Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımının maç fazlası nedeniyle iki haftayı dinlenerek geçiriyor

Voleybol 3’üncü Lig Erkekler C Grubu’nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor maç fazlası nedeniyle iki haftalığına maça çıkmıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Afyonkarahisar Belediyespor’un maç oynamadığı ilk haftaydı. Maç oynamayan Belediyespor’un grubunda bulunan 68 Aksaray Belediye ile Adana Voleybol karşılaştı. 3-0’lık skorla galip ayrılan 68 Aksaray’ın maçtan sonra puanı 22 oldu. Adana Voleybol ise 10 puanda kaldı.
TEDAŞ EDM ile TAİ karşılaşmasında ise TEDAŞ EDM 3-0’lık skorla kazandı. Bu karşılaşmadan sonra TEDAŞ’ın puanı 15 yükselirken TAI ise 5 puanda kaldı.
Anadolu Üniversitesi ile Ürgüp Kapadokya Voleybol takımlarının maçında ise gülen taraf 3-0’la Anadolu Üniversitesi oldu. Anadolu Üniversitesi puanını 34’e yükseltti. Ürgüp ise 5 puanda kaldı.
Maç eksikliği nedeniyle ikinci sıraya gerileyen Anadolu Üniversitesi kazandığı maç sonrası liderliği tekrar ele aldığı. Maç fazlası ile 33 puanla lider olan Afyonkarahisar Belediyespor ise Anadolu Üniversitesi’nin kazandığı maç sonrası yeniden ikinci sıraya geriledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme