Voleybol’da grup maçları devam ediyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) düzenlediği 10. Spor Oyunları’nda Voleybol Turnuvası’nda grup maçları devam ediyor. Müsabakalarda Ziraat Bankası ile Özerband karşılaşırken, Transcopy de Korel Termal Otel’le mücadele etti 10. ATSO Spor Oyunları’nda Voleybol Turnuvası grup maçları devam ediyor. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçlarda Ziraat Bankası ve Özerband karşı karşıya gelirken, Transcopy de Korel Termal [&hellip]

Voleybol'da grup maçları devam ediyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) düzenlediği 10. Spor Oyunları’nda Voleybol Turnuvası’nda grup maçları devam ediyor. Müsabakalarda Ziraat Bankası ile Özerband karşılaşırken, Transcopy de Korel Termal Otel’le mücadele etti

10. ATSO Spor Oyunları’nda Voleybol Turnuvası grup maçları devam ediyor. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçlarda Ziraat Bankası ve Özerband karşı karşıya gelirken, Transcopy de Korel Termal Otel’le karşılaştı.
Günün ilk maçında Ziraat Bankası ile Özerband mücadele etti. Karşılaşma iki ekibinde üstünlük çabasıyla başladı. Fakat Ziraat Bankası’nın ele aldığı üstünlük setin sona sürdü. Özerband ilk seti rakibine teslim etmeyi göze aldı ve ilk seti Ziraat Bankası 25-16’lık skorla kazandı. İkinci sete iki ekipte hızlı başladı. Fakat bu sette Ziraat Bankası yaptığı oyuncu değişiklikleriyle biraz daha düşük performans sergiledi. Özerband ise bu sette ilk seti unutmak için daha fazla yüklendi ve 25-15’le ikinci seti kazandı. 1-1’lik eşitlikle 3. sete uzayan maçın son setini 15-9’la Ziraat Bankası kazandı.
TRANSCOPY
FARKLI KAZANDI
Günün ikinci maçında Transcopy ve Korel Termal Otel karşılaştı. Karşılaşmada üstünlüğü ele alan Transcopy iki seti de farklı kazanarak rakiplerine gözdağı verdi. İlk sete hızlı başlayan Transcopy rakibi üzerinde kurduğu baskılı oyunuyla ilk seti 25-17’yle kazandı. İkinci sette yine oyuna hızlı başlayan Transcopy rakibe bu seti de kaptırmadı ve 25-15’le ikinci seti de kazandı. Skoru 2-0’a taşıyan Transcopy maçı da kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme