• Haberler
  • Genel
  • Voleybolcularımız rövanşta affetmedi – Kocatepe Gazetesi

Voleybolcularımız rövanşta affetmedi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor ilk yarıda 3-1'le mağlup olduğu Maliye Okulları'nı ikinci yarının üçüncü maçında 3-0'la geçmeyi başardı Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubu'nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı bu hafta kendi evinde Maliye Okulları'nı ağırladı. İlk yarıda deplasmanda oynanan maçta Afyonkarahisar Belediyespor 3-1'le ligin ilk mağlubiyetini almıştı. Bu maçta ise Maliye Okulları'nı 3-0'la mağlup [&hellip]

Voleybolcularımız rövanşta affetmedi

Afyonkarahisar Belediyespor ilk yarıda 3-1’le mağlup olduğu Maliye Okulları’nı ikinci yarının üçüncü maçında 3-0’la geçmeyi başardı

Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı bu hafta kendi evinde Maliye Okulları’nı ağırladı. İlk yarıda deplasmanda oynanan maçta Afyonkarahisar Belediyespor 3-1’le ligin ilk mağlubiyetini almıştı. Bu maçta ise Maliye Okulları’nı 3-0’la mağlup eden Afyonkarahisar Belediyespor ligin ikinci sırasındaki yerini korumayı başardı.
Maça hızlı başlayan iki ekibin kurmaya çalıştığı üstünlük çabası izlenmeye değer bir görüntüye sahne oldu. Afyonkarahisar Belediyespor rakibi üzerinde kurduğu baskıyla öne geçmeyi başardı. İlk setin sonunda Afyonkarahisar Belediyespor 25-20’lik skorla kazandı.
İkinci set yine alınan karşılıklı sayılarla başladı. Afyonkarahisar Belediyespor öne geçti farkı açtı. 16-11’lik skorla devam eden seti Maliye Okulları 17-17’ye taşıdı. Ardından Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı yine üstünlüğü ele aldı. Maliye Okulları bu seti almak için çok fazla çaba gösterdi fakat Afyonkarahisar Belediyespor buna izin vermedi. İkinci setin sonunda Afyonkarahisar Belediyespor 2523’le yine kazanan oldu.
Üçüncü ve son sette yorgunluğunu hissettirmeye başlayan Maliye Okulları bu sette fazla bir varlık gösteremedi. Maçın sayısını alan Afyonkarahisar Belediyespor 25-16’lık skorla hem seti hem de maçı kazanmayı başardı. 3-0’lük skorla maçı kazanan Afyonkarahisar Belediyespor’un galibiyetinde yeni transfer Venelin Kadankov da görev yaptı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme