• Haberler
  • Genel
  • Voleybolcularımız 2'nci Lig'de – Kocatepe Gazetesi

Voleybolcularımız 2'nci Lig'de – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor grup finallerinde çıktığı 3 maçı da kazanarak 2'nci Lig'de mücadele etmeye hak kazandı Türkiye Voleybol 3'üncü Lig c Grubu'nda mücadele edip 2'nci olan Afyonkarahisar Belediyespor takımı Ankara Beştepe Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmaların sonunda Grubu'nda lider olarak 2'nci Lig'e çıkmaya hak kazandı. Play-Off Grup maçlarının ilk karşılaşmasında Trabzonspor'a karşı oynayan Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı [&hellip]

Voleybolcularımız 2’nci Lig’de

Afyonkarahisar Belediyespor grup finallerinde çıktığı 3 maçı da kazanarak 2’nci Lig’de mücadele etmeye hak kazandı

Türkiye Voleybol 3’üncü Lig c Grubu’nda mücadele edip 2’nci olan Afyonkarahisar Belediyespor takımı Ankara Beştepe Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmaların sonunda Grubu’nda lider olarak 2’nci Lig’e çıkmaya hak kazandı.
Play-Off Grup maçlarının ilk karşılaşmasında Trabzonspor’a karşı oynayan Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı çekişmeli geçen maçı zorlanarak 3-2 almayı başarmıştı.
Play-Off Grup maçlarının ikincisi olan Esenlik Belediyespor’la karşılaşan Afyonkarahisar Belediyespor, bu maçı da 3-0’lık net bir skorla almayı başardı.
SON MAÇTA 2’NCİ LİGE UZANDILAR
Son maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşan Afyonkarahisar Belediyespor çok çekişmeli bir maç oynadı. Maçın ilk setini rakibine 25-14’le kaptıran Afyonkarahisar Belediyespor ikinci seti almak için yoğun çaba gösterdi. Gösterdiği çabaların faydası sonunda ikinci seti rakibinden 20-25’lik skorla alan Afyonkarahisar Belediyespor durumu 1-1’lik eşitliğe taşıdı. Üçüncü sette de rakibine yoğun bir şekilde baskı kuran Afyonkarahisar Belediyespor bu seti de 19-25 almayı başardı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la çıktığı karşılaşmayı 2-1’e getiren Afyonkarahisar Belediyespor takımı üçüncü sette çok çekişmeli bir oyun çıkardı. Setin başından sonuna kadar sayılar hep karşılıklı şekilde sürdü. Set sonunda Afyonkarahisar Belediyespor 2 sayı farkla 27 sayıya ulaşınca hem durumu 3-1’e getirdi hem de Play-Off’ta lider olarak grubundan çıktı. Play-Off’larda gösterdiği başarılar sonrası Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı 2’nci Lige yükselmeyi başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme