• Haberler
  • Genel
  • Voleybolcularda final heyecanı bugün – Kocatepe Gazetesi

Voleybolcularda final heyecanı bugün – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı 1. Lige yükselmek için Final Grubu'nda mücadele ediyor. Final Grubu'nun ilk maçında Balspor'la karşılaşacak olan Afyonkarahisar Belediyespor Final Grubu'nda iki galibiyet almayı başarırsa 1. Lige çıkacak Türkiye Voleybol 2. Lig Final Grubu'nda yer alan Afyonkarahisar Voleybol takımı bugün Ankara'da İzmir temsilcisi Balspor'la oynayacak. Balspor'la daha önce iki kez karşılaşan Afyonkarahisar Belediyespor [&hellip]

Voleybolcularda final heyecanı bugün

Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı 1. Lige yükselmek için Final Grubu’nda mücadele ediyor. Final Grubu’nun ilk maçında Balspor’la karşılaşacak olan Afyonkarahisar Belediyespor Final Grubu’nda iki galibiyet almayı başarırsa 1. Lige çıkacak

Türkiye Voleybol 2. Lig Final Grubu’nda yer alan Afyonkarahisar Voleybol takımı bugün Ankara’da İzmir temsilcisi Balspor’la oynayacak. Balspor’la daha önce iki kez karşılaşan Afyonkarahisar Belediyespor ilk maçı kendi evinde oynamıştı. Ligin ikinci haftasında Balspor’u ağırlayan Afyonkarahisar Belediyespor 25-20, 25-21 ve yine 25-21’lik set sonuçlarıyla rakibini mağlup etmişti. Ligin 13. haftasında oynanan maçta Afyonkarahisar Belediyespor İzmir’e gitmişti. İzmir’de oynanan maçta 25-21, 25-11 ve 25-20’lik skorla Bal, Afyonkarahisar’ı 3-0’la geçmişti. Bugün oynanacak maçta Afyonkarahisar tanıdığı rakibini mağlup ederek Final Grubu’nun ilk maçını kazanmak istiyor. Ankara Başkent Spor Salonu’nda oynanacak olan Afyonkarahisar Belediyespor ile Balspor maçı saat 18.00’de başlayacak.
AFYONKARAHİSARLILAR’DA
DESTEK İSTEDİ
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ankara’da yaşayan Afyonkarahisarlılar’a destek çağrısında bulundu. Belediyespor’un 1. Lige terfi edebilmesi için önümüzdeki maçları kazanması gerektiğini söyleyen Belediye Başkan Burhanettin Çoban, Afyonkarahisarlılar’ın salonu doldurarak takıma destek vermelerini istedi.
Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, Voleybol Takımın sergilediği performansla Afyonkarahisar’ı en güzel şekilde temsil ettiğine dikkat çekerek maçlara gösterilecek ilgi ve destek sayesinde takımın adını 1. Lige yazdıracağına inandığını söyledi.
İkinci maçını Çarşamba günü yine saat 18.00’de Tokat Belediye Plevne ile yapacak olan Afyonkarahisar Belediyespor son maçını aynı saatte Perşembe günü Trabzonspor ile oynayacak.
BAL’DA HEDEF 1. LİG
Ankara’da yarın başlayacak Erkekler Voleybol 2. Lig final grubunda mücadele edecek Balspor’un Başkanı Ersan Odaman, “Adımızı 1. Lig’e yazdırmak istiyoruz sezon boyunca verdikleri emeğin karşılığını alacağız. Zorlu Play-Off Final Grubu’na yükseldik, nefesimizi tuttuk, sezonun son 3 maçından alacağımız güzel sonuçlarla adımızı 1. Lig’e yazdırmak istiyoruz” dedi. Balspor Antrenörü Levent Matmeriçli ise takım olarak final grubunun öneminin farkında olduklarını kaydetti. Güçlü rakiplerle karşılaşacaklarını bildiren Matmeriçli, “Sezon boyunca bu maçlara hazırlandık. Ben takımıma güveniyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme