• Haberler
  • Genel
  • Voleybolculara Ukraynalı takviye – Kocatepe Gazetesi

Voleybolculara Ukraynalı takviye – Kocatepe Gazetesi

Daha önce yapılan açıklamalarda Afyon Belediyespor Voleybol takımına takviye yapılacağı aktarılmıştı. Voleybol takımına beklenen ilk takviye geldi. Belediyespor Ukraynalı ve pasör çaprazı olan Andrii Tupchii’ye renklerine bağladı Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Afyon Belediyespor’da daha önce belirtildiği gibi Voleybol takımına takviye yapıldı. Geçen sezon Fransa Ligi’nde ondan önce de 4 sezon [&hellip]

Voleybolculara Ukraynalı takviye

Daha önce yapılan açıklamalarda Afyon Belediyespor Voleybol takımına takviye yapılacağı aktarılmıştı. Voleybol takımına beklenen ilk takviye geldi. Belediyespor Ukraynalı ve pasör çaprazı olan Andrii Tupchii’ye renklerine bağladı

Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Afyon Belediyespor’da daha önce belirtildiği gibi Voleybol takımına takviye yapıldı. Geçen sezon Fransa Ligi’nde ondan önce de 4 sezon boyunca Rusya Ligi’nde forma giyen Ukraynalı ve pasör çaprazı olan Andrii Tupchii Afyon Belediyespor’a evet dedi. Afyon Belediyespor’un özellikle üzerinde durduğu Tupchii gelen bir çok teklifi geri çevirmiş ve sezona her hangi bir takımda başlamamıştı. Afyon Belediyespor’dan gelen teklifi menajeri aracılığıyla kabul eden 1986 doğumlu Tupchii Türkiye’de ilk defa forma giyecek.
Tupchii ile ilgili açıklama yapan Afyon Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Burhan Kınay, “Takıma istediğimiz takviyeyi yaptık. İnşallah hayırlı olur. Düşündüğümüz bir iki oyuncu daha var ama ne olur bilemiyorum. İnşallah Tupchii takıma faydalı olacak ve şampiyonluk yolunda takıma katkı yapacaktır.” dedi.
Gelen teklifleri değerlendirdiğini ve Afyon Belediyespor’u seçtiğini söyleyen Andrii Tupchii, “Daha önce Rusya’da ve Fransa’da oynadım. Gelen bazı tekliflere içim ısınmadı. Menajerim ‘Afyon Belediyespor’dan teklif geldi’ dedi. Araştırdık ve geldik, inşallah başarılı olacağız. Hedefim başarılı bir takımla başarıyı yakalamak olacak. Afyon Belediyespor’un da hedefleri var ve bende bu hedefler doğrultusunda takımla birlikte ter dökeceğim” ifadesine yer verdi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Bakmadan Geçme