Voleybolcular son lig maçını da kazandı

Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler A Grubu'ndaki mücadelesinde son rakibi Seydişehir Belediyespor'u ağırlayan Afyon Belediyespor Voleybol takımı maçı 3-0'lık skorla kazandı. Ligin son maçını da kazanan Afyon Belediyespor 2. Lig Play-Off Grubu'nda mücadele edecek.Maça hızlı başlayan Afyon Belediyespor ilk seti 25-20'lik skorla kazandı. 1-0İkinci sete de Afyon Belediyespor hızlı başladı ve farkı yakaladı. İlk teknik [&hellip]

Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler A Grubu’ndaki mücadelesinde son rakibi Seydişehir Belediyespor’u ağırlayan Afyon Belediyespor Voleybol takımı maçı 3-0’lık skorla kazandı. Ligin son maçını da kazanan Afyon Belediyespor 2. Lig Play-Off Grubu’nda mücadele edecek.
Maça hızlı başlayan Afyon Belediyespor ilk seti 25-20’lik skorla kazandı. 1-0
İkinci sete de Afyon Belediyespor hızlı başladı ve farkı yakaladı. İlk teknik molaya yaklaşılırken Seydişehir Belediye yüklendi ve aradaki farkı kapattı. Başa baş geçen ikinci seti daha az hata yapan Afyon Belediyespor 28-26’lık skorla kazandı.
Üçüncü seti de 25-14’lük skorla kazanan Afyon Belediyespor maçı da 3-0 kazandı.
VOLEYBOLCULAR
ANKARA YOLCUSU
17, 18 ve 19 Mart tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan 2. Lig Play-Off Grubu Yarı Final maçlarında mücadele edecek olan Afyon Belediyespor Cumartesi günü Ankara’ya gidecek. 5 günlük idman çalışmasından sonra ilk maçına çıkacak olan Afyon Belediye’nin rakipleri de belli oldu. Afyon Belediyespor, 2. Lig Play-Off Grubu Yarı Final karşılaşmalarında Trabzonspor, Payas Belediye TFL Altekma ekipleriyle mücadele edecek.

Bakmadan Geçme