• Haberler
  • Genel
  • Voleybolcular lider dinlemedi – Kocatepe Gazetesi

Voleybolcular lider dinlemedi – Kocatepe Gazetesi

Bu hafta kendi evinde Lider İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı rakibini hem mağlup etti, hem de liderlikten etti Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler A Grubu'nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı 6. hafta karşılaşmalarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti. Rakibini 3-1'lik set üstünlüğü ile mağlup eden Voleybolcular 2. sıraya yükseldi. İLK [&hellip]

Voleybolcular lider dinlemedi

Bu hafta kendi evinde Lider İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı rakibini hem mağlup etti, hem de liderlikten etti

Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı 6. hafta karşılaşmalarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Rakibini 3-1’lik set üstünlüğü ile mağlup eden Voleybolcular 2. sıraya yükseldi.
İLK SET AFYONKARAHİSAR’IN
İlk sette alınan karşılıklı sayılarla maça başlanırken Afyonkarahisar Belediyespor rakibinin üzerinde kurduğu baskıyla üstünlüğünü ele aldı. İlk setin sonuna doğru öne geçme çabasıyla yüklenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor bu çabasını gerçekleştiremedi ve 25-22’lik skorla ilk seti Afyonkarahisar Belediyespor kazandı.
İSTANBUL’UN SETİ ALMAK
İÇİN ÇABASI YETERSİZ KALDI
Yoğun tempoyla geçen ikinci sette Afyonkarahisar Belediyespor bir kez daha üstünlüğü ele alarak rakibine set şansı vermeyecek bir görüntü sergiledi. Fakat İstanbul BŞB. bu durumun önüne geçmek için çok yoğun bir çaba sarf etse de başaramadı. Afyonkarahisar Belediyespor ikinci seti de 25-20’yle kazanarak skoru 2-0’a taşıdı.
ÜÇÜNCÜ SETİ İSTANBUL’A BIRAKTIK
Üçüncü seti almak için çok yoğun çaba gösteren İstanbul BŞB. bu sette üstünlüğü kazandı. Setin ilk sayılarında rehavete kapılan Afyonkarahisar Belediyespor set ortalarında rehavetten uyansa da İstanbul seti kazanmaya kararlı bir şekilde yüklendi. Voleybolcularımız set içinde 15-15’lik eşitliği yakaladı. İstanbul setin sonunda 26-28’le skoru 2-1’e getirdi.
SON SETİ VE MAÇI
AFYON BELEDİYE KAZANDI
İstanbul BŞB.’nin 4. seti kazanmak için gösterdiği çaba izlenmeye değerdi. Afyonkarahisar Belediyespor son seti İstanbul üzerine oynayarak rakibini yordu. Setin başlarında kazanmaya hevesli olan İstanbul setin ortalarında yorgunluk belirtilerini gösterince Afyonkarahisar Belediye-spor daha fazla rakibini üzmeyerek seti 25-16’yla tamamladı. 3-1’lik skorla lider İstanbul BŞB.’yi mağlup etmeyi başaran Afyonkarahisar Belediyespor Düzce Belediyespor’un mağlup olduğu bu hafta 4. sıradan 2. sıraya yükseldi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Bakmadan Geçme