• Haberler
  • Genel
  • Voleybolcular kupalarına kavuştu – Kocatepe Gazetesi

Voleybolcular kupalarına kavuştu – Kocatepe Gazetesi

Kulüpler arası voleybol liglerinde bu sezon derece alan takımlar düzenlenen törenle kupalarını aldılar Kulüpler arası voleybol liglerinde bu sezon derece alan takımlar düzenlenen törenle kupalarına kavuştular. Sezon boyunca başarılı performansları ile 6 ka-tegoride dereceye giren takımlara Atatürk Spor Salonu'nda yapılan ödül töreni ile kupaları takdim edildi. Törene Gençlik Spor ile Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail [&hellip]

Voleybolcular kupalarına kavuştu

Kulüpler arası voleybol liglerinde bu sezon derece alan takımlar düzenlenen törenle kupalarını aldılar

Kulüpler arası voleybol liglerinde bu sezon derece alan takımlar düzenlenen törenle kupalarına kavuştular. Sezon boyunca başarılı performansları ile 6 ka-tegoride dereceye giren takımlara Atatürk Spor Salonu’nda yapılan ödül töreni ile kupaları takdim edildi. Törene Gençlik Spor ile Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın, Gençlik Merkezi Şube Müdürü İsmail Kılınç, Voleybol İl Temsilcisi Salih Arığ ve Kocatepe İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Postalcıoğlu katıldı. Daha önce Belediyespor kulübünün ödülleri Afyonkarahisar Belediyesi’nde düzenlenen törenle ödüllerini almışlardı. Hafta sonu yapılan törende ise diğer kulüpler kupalarını aldılar. Genç Erkekler Voleybol Ligi’nde ikinci olan Fatih Anadolu Lisesi Spor Kulübü ve üçüncü olan Oruçoğlu İlköğretim Okulu Spor Kulübü’ne kupaları Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Kılınç tarafından takdim edildi. Genç Bayanlar Voleybol Ligi’nde ise ligi ikinci sırada bitiren Milli Piyango Anadolu Lisesi Spor Kulübü ve üçüncü olan Ali Çetinkaya Kız Meslek Lisesi Spor Kulübü’ne ödüllerini Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın verdi.
Kocatepe Küçük Erkeklerde şampiyon oldu
Yıldız erkekler kategorisinde ligi ikinci sırada tamamlayan Kocatepe İlköğretim Okulu Spor Kulübü ve üçüncü sırada tamamlayan Fatih Anadolu Lisesi Spor kulüplerine kupalarını Kocatepe İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Postalcıoğlu verdi. Yıldız bayanlarda ise ikinci olan Kocatepe İlköğretim Okulu Spor Kulübü ve ligi üçüncü sırada tamamlayan Karahisar Gençlik Spor Kulübü takımlarına kupaları verildikten sonra sıra Küçük Erkek ve Küçük Bayan takımlarının kupalarını dağıtmaya geldi. Küçük erkeklerde birinci olan Kocatepe İlköğretim Okulu Spor Kulübü ile üçüncü olan Kadınana İlköğretim Okulu Spor Kulübü, küçük bayanlarda ise birinciliğe ulaşan Ekrem Yavuz İlköğretim Okulu Spor Kulübü ile ikinci olan Kocatepe İlköğretim Okulu Spor kulüplerine kupaları verildi.

Bakmadan Geçme