• Haberler
  • Genel
  • Voleybolcular ilk idmana çıktı – Kocatepe Gazetesi

Voleybolcular ilk idmana çıktı – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediyespor Voleybol takımı sağlık kontrolünden geçtikten sonra ilk idmanına Atatürk Spor Salonu’nda çıktı. İdman sonrasında açıklama yapan Afyon Belediyespor Voleybol Antrenörü Tamer Çamlıbel, hedefin 1. Lig olduğunu söyledi 2015-16 sezonunda Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor Voleybol takımı ilk antrenmanına çıktı. Afyon Belediyespor ilk antrenmanında hem taktik açıdan hem de [&hellip]

Voleybolcular ilk idmana çıktı

Afyon Belediyespor Voleybol takımı sağlık kontrolünden geçtikten sonra ilk idmanına Atatürk Spor Salonu’nda çıktı. İdman sonrasında açıklama yapan Afyon Belediyespor Voleybol Antrenörü Tamer Çamlıbel, hedefin 1. Lig olduğunu söyledi

2015-16 sezonunda Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor Voleybol takımı ilk antrenmanına çıktı. Afyon Belediyespor ilk antrenmanında hem taktik açıdan hem de kondisyon açısından uzun süre çalıştı. İdman sonrasında açıklama yapan Afyon Belediyespor Voleybol Antrenörü Tamer Çamlıbel, hedefin 1. lig olduğunu belirtti. Takımda sakatlığı bulanan oyuncu olmadığına dikkat çeken Teknik Adam Çamlıbel, “Geçen seneden menisküs ameliyatı olan Niyazi var orta oyuncumuz. Uzun bir süreç geçti üzerinden. Sakatlığı geçti o yüzden. Sakatlıkla ilgili herhangi bir sıkıntımız yok.” diye konuştu.
Kondisyon yüklemisini salonda topla birlikte yaptıklarını belirten Çamlıbel, “Biz kondisyon antrenmanlarını salonda topla birlikte yapıyoruz. Yani teknikle beraber yapıyoruz. Başka antrenörler farklı yolları deniyorlar.” ifadesine yer verdi.
HAZIRLIK MAÇLARI YAPILACAK
Sezon öncesinde hazırlık maçları yapacaklarını belirten Artrenör Çamlıbel, “Genelde bir kaç takım turnuva yapmaya çalıştı ama olmadı. Ligden önce kupa maçlarımız olacak. 1. Lig’den takımlarla da oynayacağız. Tabii bu bizim için iyi bir deneyim olacak. Kendimizi ve eksikliklerimizi göreceğiz. Tabii daha önce İzmir’de Bornova Anadolu Lisesi 1. Lige çıktı onlarla yapabiliriz, Ankara Maliye’yle Milli Piyango’yla yapabiliriz. Hazırlık maçlarını yapacağız tabii. Çünkü iyi bir takım kurduk. Bu sene geçen seneden daha tecrübeli. Hem yaş olarak büyükler hem de bir çoğu final müshabakası oynamış oyuncular. Geçen sene de takımımız kötü değildi ama tecrübesizlikten bir de pasörümüzün talihsiz bir şekilde aramızdan ayrılmasından dolayı 1. Lige çıkamadık. Bu sene yine 1. Ligi zorlayacağız. Umarım yine başımıza geçen sene ki gibi kötü bir şey gelmezse başarılı olacağımızı düşünüyorum.” dedi.
“BUGÜN BİRAZ ZORLANDILAR”
İlk antrenmanda oyuncuların iyi olduğunu fakat zorlandığını belirten Teknik Adam Çamlıbel, “İlk antrenmanda çocuklar genelde hazır ama şöyle söyleyeyim voleybolda tabii basketbolda da diğer branşlarda da olduğu gibi çok öne girişler çıkışlar olduğu için o sadece ağırlık çalışarak kazanılan yetenekler değiller. Bunları arkadaşlara antrenmanla yavaş yavaş kazandırmaya çalışacağız. Şu anda tabii biraz yorgunlar. O yüzden biraz zorlandılar. Hava da çok sıcak. Sabah 9.00’dan bu yana antrenman yapıyorlar, nem oranı da çok yüksek. Bugün biraz zorlandılar ve önümüzdeki hafta falan yavay yavaş düzelmeye başlarlar.” ifadesini kullandı.
“HEDEFİMİZ 1. LİGE ÇIKMAK”
Bu sezon daha tecrübeli bir takım kurduklarını belirten Çamlıbel, bu sene 1. Lige çıkmak için emin olduklarını aktardı. Bu sene hedefin 1. Lig olduğunu söyleyen Çamlıbel, “Hedefimiz 1. Lige çıkmak. Geçen sene bunu söyleyemiyorduk daha genç bir takımımız vardı. Bu sene güç olarak daha yüksek, kalite olarak da daha yüksek bir takım kurduk. O yüzden tek amacımız 1. Lige çıkmak.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme