• Haberler
  • Genel
  • Voleybolcular Eskişehir'den plakayla dönüyor – 0-3

Voleybolcular Eskişehir'den plakayla dönüyor – 0-3

Bu hafta Anadolu Üniversite'sine konuk olan Afyonkarahisar Belediyespor maçı rakibine set vermeden 0-3'le kazandı Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubu'nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor bu hafta Anadolu Üniversitesi'ne konuk oldu. Rakibine set vermeden deplasmanda mağlup eden Afyonkarahisar Belediyespor 0-3'le kazandı. Afyonkarahisar Belediyespor maçın ilk setinde oyuna ve sayılara ağırlığı koydu. İlk sette 17-25'lik skorla [&hellip]

Voleybolcular Eskişehir’den plakayla dönüyor - 0-3

Bu hafta Anadolu Üniversite’sine konuk olan Afyonkarahisar Belediyespor maçı rakibine set vermeden 0-3’le kazandı

Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor bu hafta Anadolu Üniversitesi’ne konuk oldu. Rakibine set vermeden deplasmanda mağlup eden Afyonkarahisar Belediyespor 0-3’le kazandı.
Afyonkarahisar Belediyespor maçın ilk setinde oyuna ve sayılara ağırlığı koydu. İlk sette 17-25’lik skorla durumu 1-0’a taşıdı.
İkinci sette yine 17-25’lik skorla tamamlandı. Üçüncü sette oyuna hızlı başlayan Afyonkarahisar Belediyespor oldu. Geçen iki setin yorgunluğunun belirtisini gösteren Anadolu Üniversitesi bu sette fazla bir varlık gösteremedi ve aldığı sayıların birçoğunu Afyonkarahisar Belediyespor’un hatalarından kazandı. Son seti de Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı 16-25’le kazandı. Bu setle birlikte maçı da Afyonkarahisar Belediyespor 0-3’le kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme