Voleybolcular da tamam – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol Takımı gelecek sezon için sözleşmelerini imzaladı. Takıma yeni katılan oyuncular da oldu, sözleşmesini devam ettiren de, fakat antrenörlük koltuğu yeniden Tamer Çamlıbel hocanın oldu Gelecek sezonda 2'nci Ligde mücadele edecek olan Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı dün Belediye Meclis Salonu'nda sözleşme imzalama töreni gerçekleştirdi. Gerçekleşen törende 4 dış transfer yapılırken 2 mevcut kadrodaki [&hellip]

Voleybolcular da tamam

Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol Takımı gelecek sezon için sözleşmelerini imzaladı. Takıma yeni katılan oyuncular da oldu, sözleşmesini devam ettiren de, fakat antrenörlük koltuğu yeniden Tamer Çamlıbel hocanın oldu

Gelecek sezonda 2’nci Ligde mücadele edecek olan Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı dün Belediye Meclis Salonu’nda sözleşme imzalama töreni gerçekleştirdi. Gerçekleşen törende 4 dış transfer yapılırken 2 mevcut kadrodaki isimle anlaşıldı. Antrenörlüğü ise Tamer Çamlıbel üstlendi.
“TAKIMI İKİNCİ LİGE ÇIKARDIK”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın katkı ve talimatlarıyla başarıya ulaştıklarını belirten Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, “Belediye Başkanı’nın verdiği katkılarla bir yelere geldik. En iyi şekilde de Afyonkarahisar’ı temsil edecek güzel bir takım kurmaya çalışıyoruz. Bazı engellere rağmen biz takımı ikinci lige çıkardık. Bunu biz de istiyoruz ama en fazla isteyen de Belediye Başkanımız, takımı birinci ligde çıkarmamız ve Afyon’un adını duyurmak için talimatlarını verdi. Biz de dört elle sarıldık, yolumuza devam ederek başarılı sonuçlar elde etmek istiyoruz.” dedi.
“İKİNCİ LİGE ÇIKMAK KOLAY DEĞİL”
Voleybolcuların 2’nci lige terfisinin kolay olmadığını aktaran Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Voleybola başladığı ilk yılında 2’nci lige terfi eden başta kulüp yönetimimizi elbette değerli hocamız Tamer beyi ve sporcu arkadaşları cani gönülden kutluyorum ve tebrik ediyorum. Tabi ikinci lige çıkmak çok kolay değil. Örneğin play-off’lardaki rakibimizin biri İstanbul Büyükşehir Belediyespor, biri Malatya Esenlik Belediyespor, diğeri ise Trabzonspor’du. Bu takımları yenerek ve eleyerek takımız ikinci lige çıkmayı elde etti. Gerçekten önemli bir başarıydı.”
“BİZ KİMSEDEN PARA DİLENMEDİK”
Takımı kurarken, lig boyunca ve yeni sezon öncesi kimseden para dilenmediklerini belirten Başkan Çoban, “Sırada Acı Badem birinci ligi var. Ben inanıyor ve istiyorum ki yine hedefimiz bir an önce Afyonkarahisarımızı Acı Badem 1’inci liginde temsil etmek. Buna göre de biz belediye olarak her türlü katkı sağlayacağız. Her türlü ihtiyaçların giderilmesi noktasında da üzerimize düşen görevimizi yapacağız. Bu yıla yetişmeyecek ama önümüzdeki yıl, takımımız artık kendi spor salonunda antrenmanlarını yapacağı gibi aynı yerde daha modern tesislerde konaklayacaklar, yiyecek içecekler. Bunun da projesine başladık çalışmalarımız devam ediyor. Salon sporlarında belediye olarak basketbol ve voleybolda faaliyet gösteriyoruz. Afyonkarahisar’da işin farklı yönü şu, biz hiçbir kimseden para dilenmeden, para istemeden, belediyemiz imkanlarıyla basketbol ve voleybolu, AFJET’in imkanlarıyla da futbolu destekliyoruz. Dolayısıyla bizim kulübümüzden ne hocaları ne de sporcuları hiçbir kuruş alacağı kalmaz. Yöneticilerimiz size ne söylemişse gününde harfiyen kesintisiz mutlaka ödenir. Buna göre çünkü biz alt yapımızı hazırladık ve hazırlamaya devam ediyoruz.” diye konuştu.
“BAŞKAN’A TEŞEKKÜR”
Yaptığı konuşmada belediye başkanına teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, “İl olarak salon sporlarında gerçekten çok büyük bir boşluk vardı. Bu boşluğu Başkanın da dediği gibi voleybol ve basketbolla doldurduk. İnşallah hedefler doğrultusunda birinci lige çıkarsa bizim yıldızımızda 5 yıldız olacak. Şu anda 2 yıldız taktık, inşallah 1’inci lige çıkarsak da bizde il müdürlüğü olarak 5 yıldızı takacağız. Bu konu da başkana teşekkür ediyorum. İl başkanlığından itibaren desteklerini esirgemeyen ve başkanlığa geldikten sonra daha da çok destek veren başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Şuanda Türkiye’de ilk defa uygulanan bir sistemle Spor Komplesi’nin çimleri ekiliyor. Jelle birlikte püskürtme sistemi kullanılıyor. Bu sistemi bizde ilk kez gördük. Şuanda 1 santim uzunluğa ulaştı.” şeklinde konuştu.
“BAŞKAN ÇOBAN
AFYONKARAHİSAR’I UÇURDU”
Yaptığı yatırımlarla Belediye Başkanın Afyonkarahisar’ı uçurduğunu belirten Kuş, “Ayrıca bu da yetmedi Belediye Başkanımız ve Bakanımızın büyük gayretleri sonucunda sigorta hastanesinin olduğu yeri bir yıllık bir çabayla alındı. İnşallah oraya başkanımızın projelerinden de 3 bin artı 700 kişi seyirci kapasiteli 87’ye 87 2 tane antrenman sahası olan sadece Malatya, Eskişehir ve Afyonkarahisar’da olacak olan çok büyük bir uzay istasyonu gibi spor salonu yapılacak. Burada yine gençlik merkezine yer verilecek. İnşallah bunlar yapıldığında Afyon’un spor yönünden pek eksiği kalmıyor. Bundan dolayı da emeğe geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Başkanımız gerçekten spor adamı çok büyük katkı sağlıyor. Afyonkarahisar’ı da deyim yerindeyse uçurdu.” ifadesine yer verdi.
Konuşmaların ardından Voleybol Takımı Teknik heyeti ve voleybolcularla birlikte sözleşme imzalama töreni yapıldı.
Afyonkarahisar Belediyespor ‘la Tofaş’tan Burak Köse, Anadolu Üniversitesi’nden Okan Serçe, Gümüşhane Torul Gençlik ve Spor Kulübü’nden Sefer Metin Yeşilöz voleybolcuları sözleşme imzalarken geçen sezon Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımında forma giyen Mehmet Tuğyanoğlu ve Kaptan Mehmet Uğur Bezici sözleşmelerini birer sezon daha uzattılar. Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı teknik heyetinde ise Alt yapı sorumluluğuna Serhat Kurşun getirilirken, A takım antrenörlüğü görevine ise geçen sezon sözleşme imzalayan Tamer Yaşar Çamlıbel getirildi. >> Ali Fuat Güçlüer’in Haberi

Bakmadan Geçme