• Haberler
  • Spor
  • Voleybolcular Cumartesi Ankara'da olacak – Kocatepe Gazetesi

Voleybolcular Cumartesi Ankara'da olacak – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol 2. Lig Play-Off Grubu'na terfi eden Afyon Belediyespor 1. Lig kapısındaki hazırlıklarına Cumartesi günü yapacağı ilk idmanla başlayacak. Cumartesi günü öğleden sonra yola çıkacak olan Afyon Belediyespor ilk idmanını yine aynı gün akşam 19.30'da Başkent Spor Salonu'nda gerçekleştirecek. Afyon Belediye 17-18-19 Mart'ta yapılacak olan Play-Off müsabakaları hazırlıklarına 11 Mart'ta Ankara'da başlayacak.İKİ TAKIMDANBİRİ AFYONBaşkent [&hellip]

Türkiye Voleybol 2. Lig Play-Off Grubu’na terfi eden Afyon Belediyespor 1. Lig kapısındaki hazırlıklarına Cumartesi günü yapacağı ilk idmanla başlayacak. Cumartesi günü öğleden sonra yola çıkacak olan Afyon Belediyespor ilk idmanını yine aynı gün akşam 19.30’da Başkent Spor Salonu’nda gerçekleştirecek. Afyon Belediye 17-18-19 Mart’ta yapılacak olan Play-Off müsabakaları hazırlıklarına 11 Mart’ta Ankara’da başlayacak.
İKİ TAKIMDAN
BİRİ AFYON
Başkent Spor Salonu’nun içinde bulanan Volley Otel’den bir buçuk ay önceden yerini ayırtan Afyon Belediyespor, iki takımın konaklayabileceği otelde yerini aldı. Afyon Belediyespor’la birlikte Volley Otel’de Adana Toros BYZ de konaklayacak.
MAÇLAR 26 KAMERALI SİSTEMDE OYNANACAK
Afyon Belediyespor Voleybol takımının yer alacağı Play-Off Grubu’nda oynanacak olan maçlarda İtalya’da da kullanılan sistem uygulanacak. Geçen sezon da 2. Lig Play-Off karşılaşmalarında uygulanan bu sistemin gelecek sezon 1. Lig’de de uygulanması bekleniyor. Maçın filesine, çizgilere, hakemlere ve oyunculara tamamen hakim bölgelerde bulanan 26 farklı kameralı sistemde takımların itiraz hakları da bulunuyor. İtiraz hakkı her sette iki defa geçerli. Yapılan hatayı ortaya çıkaran itirazlarda da iki itiraz hakkı devam ediyor.
RAKİPLER DE KESİNLEŞTİ
Afyon Belediyespor’un Play-Off Grubu Yarı Finali’ndeki rakipleri kesinleşti. A Grubu’ndan Afyon Belediyespor’un ardından üçüncü olan Düzce Belediyespor, B Grubu’nda lider olan Trabzonspor ve B Grubu’nu dördüncü tamamlayan Payas Belediye 2011 kulüpleri Afyon Belediyespor’un rakipleri oldu. Maçların programı da geçen sezon uygulanan program esas alındığında ilk gün Afyon Belediye Düzce Belediye ile karşı karşıya gelecek. İkinci Payas Belediye ile karşılaşacak olan Afyon Belediye son maçında da Trabzon Belediyespor’la mücadele edecek. Afyon Belediyespor bu grupta ilk ikiye girmeyi başarırsa Final Grubu’nun yapılacağı Bursa’ya gitmeye hak kazanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme