• Haberler
  • Spor
  • Voleybolcular bugün Konya'yı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Voleybolcular bugün Konya'yı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor bugün Atatürk Spor Salonu'nda Konya Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Ligin son üç maçından ilkini bugün oynayacak olan Afyon Belediyespor oynayacağı son üç maçı kaybetse bile Play-Off Grubu'na çıkmayı garantiledi. Afyon Belediyespor'un bundan sonraki hedefi ise Play-Off'larda da kazanarak 1. Lige çıkmak olacak.  2015-2016 Türkiye Voleybol Sezonu 2. [&hellip]

Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor bugün Atatürk Spor Salonu’nda Konya Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Ligin son üç maçından ilkini bugün oynayacak olan Afyon Belediyespor oynayacağı son üç maçı kaybetse bile Play-Off Grubu’na çıkmayı garantiledi. Afyon Belediyespor’un bundan sonraki hedefi ise Play-Off’larda da kazanarak 1. Lige çıkmak olacak.  
2015-2016 Türkiye Voleybol Sezonu 2. Lig Yarı Final müsabakaları 17, 18 ve 19 Mart tarihlerinde Ankara Başkent Spor Salonu’nda yapılacak. Ankara’da yapılacak olan yarı finallerde iki grupta 4’er takım karşı karşıya gelecek.
Final müsabakaları ise 11, 12 ve 13 Nisan’da Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanacak. Afyon Belediyespor Yarı Final Grubu’nu ilk iki sırada tamamlayabilirse Final Grubu’na geçecek. Final Grubu’nda da yine 4 takım olacak. Final Grubu’nu ilk iki sırada tamamlayan iki takımda 1. Lige çıkacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme