• Haberler
  • Spor
  • Voleybolcular bugün İstanbul'u ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Voleybolcular bugün İstanbul'u ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler A Grubu'nda mücadele eden Afyon Belediyespor Voleybol takımı bugün kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Afyon Belediye Play-Off'lara gitmek için gösterdiği çabayı bir adım daha ileriye götürmeyi hedefliyor. Afyon Belediyesporlu yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular Afyonkarahisar halkından destek bekliyor. Belediyespor ücretsiz olan maçlarını izlemek [&hellip]

Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Afyon Belediyespor Voleybol takımı bugün kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Afyon Belediye Play-Off’lara gitmek için gösterdiği çabayı bir adım daha ileriye götürmeyi hedefliyor. Afyon Belediyesporlu yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular Afyonkarahisar halkından destek bekliyor. Belediyespor ücretsiz olan maçlarını izlemek için tüm Afyonkarahisar halkını tribüne bekliyor. Bugün saat 13.00’de başlayacak olan maç için tüm Afyonkarahisar halkını davet eden Voleybolcular tribünlerin dolmasını istiyor.
Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Afyon Belediyespor 3-0’lık skorla kazanmıştı.
İSTANBUL’UN KARNESİ
Lig’de bulanan 14 takımdan son sırada yer alan Maliye Okulları hükmen 2 mağlubiyeti bulunduğu için Lig’den düşürüldü. 13. sırada yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor 15 maçta 4 galibiyet elde etti. 11 maçını mağlubiyetle tamamlayan İstanbul’un 15 puanı mevcut. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme