• Haberler
  • Genel
  • Voleybolcular 4 hazırlık maçı birden yapacak

Voleybolcular 4 hazırlık maçı birden yapacak

Afyon Belediyespor Voleybol takımı gelecek hafta Ankara’da 4 günde 4 hazırlık maçı yapacak Türkiye Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele edecek olan Afyon Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını Ankara yapacağı 4 maç ile sürdürecek. Kuvvet ve kondisyon yükleme işlemleri tamamlanan Voleybolcularımız idmanlara da Ankara’da devam edecek. Gelecek hafta Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 4 hazırlık [&hellip]

Voleybolcular 4 hazırlık maçı birden yapacak

Afyon Belediyespor Voleybol takımı gelecek hafta Ankara’da 4 günde 4 hazırlık maçı yapacak

Türkiye Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele edecek olan Afyon Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını Ankara yapacağı 4 maç ile sürdürecek. Kuvvet ve kondisyon yükleme işlemleri tamamlanan Voleybolcularımız idmanlara da Ankara’da devam edecek. Gelecek hafta Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 4 hazırlık maçına birden çıkacak olan Afyon Belediyespor bu hazırlık maçlarıyla eksiklerini görmeyi hedefliyor.
Afyon Belediyespor Voleybol takımının grubunda rakibi olan PTT ile Salı günü karşılaşacak.
Voleybolcularımız Çarşamba günü Türkiye Voleybol 1. Lig ekiplerinden Halkbank’la mücadele edecek. Ardında da Perşembe ve Cuma günü de yine 1. Lig ekiplerinden Maliye Milli Piyango ile iki maç yapacak olan Voleybolcularımız hafta sonu Afyonkarahisar’a dönecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme