• Haberler
  • Spor
  • Voleybolcu avukatlarda çalışmalar hızlı

Voleybolcu avukatlarda çalışmalar hızlı

Afyonkarahisar Barosu Kadın Voleybol takımı, katıldıkları turnuvalarda başarılı şekilde Afyonkarahisar’ı temsil ediyor   Afyonkarahisar Barosu Kadın Voleybol Takımı kuruldu. Çalışmalarına başlayan ve turnuvalara katılan Kadın Voleybol Takımı Bursa'da düzenlenen Barolar Arası Kış Oyunları Turnuvasına katıldı. Bayan avukatlardan oluşan kadrodaki oyuncular, farklı illerde yapılacak olan turnuvalara katılacak. BÜYÜK İLLERİN TAKIMLARI İLE MÜCADELE EDİYORLAR Diğer illerde uzun süre önce kurulan ve [&hellip]

Afyonkarahisar Barosu Kadın Voleybol takımı, katıldıkları turnuvalarda başarılı şekilde Afyonkarahisar’ı temsil ediyor

Afyonkarahisar Barosu Kadın Voleybol Takımı kuruldu. Çalışmalarına başlayan ve turnuvalara katılan Kadın Voleybol Takımı Bursa’da düzenlenen Barolar Arası Kış Oyunları Turnuvasına katıldı. Bayan avukatlardan oluşan kadrodaki oyuncular, farklı illerde yapılacak olan turnuvalara katılacak.
BÜYÜK İLLERİN TAKIMLARI
İLE MÜCADELE EDİYORLAR
Diğer illerde uzun süre önce kurulan ve oturmuş kadroları ile mücadele eden İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Barosu gibi takımlara karşı mücadele eden Afyonkarahisar Barosu Kadın Voleybol Takımı, her ne kadar eğlence ve spor amaçlı turnuvalara katılsa da gerçek bir rekabet şekilde mücadele ediyor. Afyon Barosu maçlarında yeni kurulan bir takım olmasına rağmen büyük takdir topluyor.
SETLERDE ETKİLİ OLDULAR
Bursa’da düzenlenen Barolar Arası Kış Oyunları Turnuvasına katılan Afyonkarahisar Barosu ilk maçında Sakarya Barosu ile oynadı. İlk seti 25-17, İkinci seti 25-20, üçüncü seti ise 26-24 kaybeden Afyonkarahisar Barosu Kadın Voleybol Takımı, ikinci maçında İstanbul Barosu ile karşılaştı. Afyon Barosu İstanbul Barosu’na da 25-17,25-20 ve 25-21 ile mağlup oldu.
BÜYÜK MORAL BULDULAR
Turnuvanın son maçı Kocaeli Barosu ile yapan Afyon Barosu, maçın ilk setini 25-20, ikinci setini 25-23, üçüncü setini ise 25-19 kazandı Yeni kurulan bir takım olmasına rağmen büyük moral bulan Afyon Barosu, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan turnuvalarda başarılı olmak için antrenmanlarına daha bir hırsla çıkıyor.
Afyon Barosu 16-19 Mart tarihleri arasında Antalya Barosu tarafından düzenlenecek olan turnuvaya da katılacak.
Afyonkarahisar Barosu Kadın Voleybol Takımının Takım Kaptanı Av. Esra Yılmaz Kocabaş, yeni kurulan bir takım olduklarının altını çizerek kısa sürede turnuvaya hazırlandıklarını aktardı. Rakip takımlar arasında güçlü takımlara karşı daha iyi direndiklerini ifade eden belirten Kocabaş, “Kısa zaman içerisinde hazırlıklarımızı tamamlayarak, turnuvalarda ve maçlarda adımızı sıkça duyuracağız” dedi.
TAKIM AVUKAT VE HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ
Takım Kaptanı Kocabaş ayrıca, Afyon Barosu Kadın Voleybol Takımı’nın avukat ve hukuk fakültesi öğrencilerinden oluştuğunu belirterek, “Takımımız Dilara, Derya, Gamze, Sümeyye, Sıla, Şevval, Döndü, Ayşenur, Yasemin, Şerife’den oluşmaktadır” ifadelerini kullandı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme