• Haberler
  • Spor
  • Voleybol müsabakaları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Voleybol müsabakaları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Okul Sporları Voleybol Küçük Kızlar ve Erkekler müsabakaları sonunda kendi illerinde şampiyon olan takımlar grup müsabakalarına gitti. Grup müsabakalarında da başarılı olan takımlar Afyonkarahisar'da karşı karşıya geldi.Yapılan müsabakalar sonucunda Küçük Kızlarda Çağrıbey Ortaokulu, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu finale gitmeye hak kazandı.Erkeklerde ise Prof. Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu, ile İhsan Erturgut Ortaokulu final biletini [&hellip]

Okul Sporları Voleybol Küçük Kızlar ve Erkekler müsabakaları sonunda kendi illerinde şampiyon olan takımlar grup müsabakalarına gitti. Grup müsabakalarında da başarılı olan takımlar Afyonkarahisar’da karşı karşıya geldi.
Yapılan müsabakalar sonucunda Küçük Kızlarda Çağrıbey Ortaokulu, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu finale gitmeye hak kazandı.
Erkeklerde ise Prof. Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu, ile İhsan Erturgut Ortaokulu final biletini aldı.
ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanan takımlara başarı belgesi ve madalyaları düzenlenen törenle verildi. Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri İsmail Barın, Faruk Bayram ve Voleybol İl Temsilcisi İrfan Başpınar katıldı.

Bakmadan Geçme