• Haberler
  • Genel
  • Voleybol hakemleri Çoban'a minnettar – Kocatepe Gazetesi

Voleybol hakemleri Çoban'a minnettar – Kocatepe Gazetesi

Voleybol Hakemleri Gençlik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Salih Arığ ile Voleybol İl Temsilcisi Bora Yiğit, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti. Voleybol Hakemleri Derneği'ne Uydukent İş Merkezi’nden büro tahsis eden Başkan Çoban, tahsis sözleşmesini Arığ'la birlikte imzaladı Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete geçen Uydukent İş Merkezi’nden voleybol hakemlerine yer tahsisi yapıldı. [&hellip]

Voleybol hakemleri Çoban’a minnettar

Voleybol Hakemleri Gençlik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Salih Arığ ile Voleybol İl Temsilcisi Bora Yiğit, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Voleybol Hakemleri Derneği’ne Uydukent İş Merkezi’nden büro tahsis eden Başkan Çoban, tahsis sözleşmesini Arığ’la birlikte imzaladı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete geçen Uydukent İş Merkezi’nden voleybol hakemlerine yer tahsisi yapıldı. Sporun her branşında olduğu gibi voleybola ve hakemlerine de destek veren Çoban, Voleybol Hakemleri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne Uydukent İş Merkezi birinci katından büro verdi.
Belediye Meclisi’nin 1 Nisan 2010 tarih ve 172 sayılı kararına istinaden 10 yıllık süreyle voleybol hakemlerine tahsis edilen büronun iş protokolü, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile Afyonkarahisar Voleybol Hakemleri Gençlik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Salih Arığ arasında imzalandı. Ziyarete ve imza törenine Voleybol İl Temsilcisi Bora Yiğit de katıldı.
“BAŞKANIMIZ
BİZİ ONURLANDIRDI”
Belediye Başkanı Çoban’ın spora ve sporcuya olan desteğin takdire şayan olduğunu söyleyen Arığ, “Voleybol hakem camiası olarak böyle bir yere ihtiyacımız vardı. Sağ olsun Başkanımız, teklifimizi kabul ederek bizleri onurlandırdı. Voleybol hakem ve sporcularının eğitim, seminer ve toplantılarının yapılması konusunda bizlere destek olan başta Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban olmak üzere Belediye Meclis Üyelerine camiamız adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Sporun her dalına destek olmaya devam edeceklerini bildiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise, hakemlere hayırlı olsun temennilerinde bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme