• Haberler
  • Spor
  • Vizesiz masörlerin dikkatine – Kocatepe Gazetesi

Vizesiz masörlerin dikkatine – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Federasyonu yaptığı açıklama da vizesiz masörleri uyardı. Spor Genel Müdürlüğü Spor Masörü Eğitim Yönetmeliği gereğince 2017-2018 sezonunda Kulüp takımlarında masör olarak görev alacakların Spor Masörü Belgelerinin Spor Eğitim Dairesi Başkanlığından alınmış olması ve ilgili Yönetmeliğin 11. maddesi gereğince vizesinin yapılmış olması gerekiyor.Lisanslarını vize ettirmeyenler veya lisansları vize edilmeyen masörler ile lisanslarını çıkarmayanların sahaya [&hellip]

Türkiye Voleybol Federasyonu yaptığı açıklama da vizesiz masörleri uyardı. Spor Genel Müdürlüğü Spor Masörü Eğitim Yönetmeliği gereğince 2017-2018 sezonunda Kulüp takımlarında masör olarak görev alacakların; Spor Masörü Belgelerinin Spor Eğitim Dairesi Başkanlığından alınmış olması ve ilgili Yönetmeliğin 11. maddesi gereğince vizesinin yapılmış olması gerekiyor.
Lisanslarını vize ettirmeyenler veya lisansları vize edilmeyen masörler ile lisanslarını çıkarmayanların sahaya çıkmalarına Federasyon tarafından izin verilmeyecek.

Bakmadan Geçme