Veysi Kaynak'ın Özel Kalemi Tarlacı

Afyonkarahisar'ın tanınan siyasetçi ve bürokratlarından Mustafa Tarlacı yine önemli bir göreve atandı. Daha önce Dinar Belediye Başkanlığı, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, TBMM görevleri, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Özel Kalem Müdürlüğü ve son olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan hemşehrimiz Mustafa Tarlacı, [&hellip]

Afyonkarahisar’ın tanınan siyasetçi ve bürokratlarından Mustafa Tarlacı yine önemli bir göreve atandı. Daha önce Dinar Belediye Başkanlığı, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, TBMM görevleri, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Özel Kalem Müdürlüğü ve son olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan hemşehrimiz Mustafa Tarlacı, Başbakan Yardımcılığı Özel Kalem Müdürlüğü görevine atandı.
Bulunduğu görevlerdeki deneyim, tecrübe ve başarıları ile ön plana çıkan hemşehrimiz Mustafa Tarlacı  Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile çalışacak. Ankara’da Afyonkarahisarlılara yakın ilgi gösteren Tarlacı, yeni gö-reviyle Afyonkarahisar’ın yine gururu oldu.
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın Özel Kalem Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Tarlacı’nın çalışacağı bağlı kuruluşlar şöyle: TİKA: Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı, AFAD: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, İnsan Hakları Kurumları. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme