Veterinerlikte yemin ve mezuniyet heyecanı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nde mezuniyetin yanı sıra yemin töreni heyecanı yaşandı. Veteriner Hekimlik Andı’nı okuyan öğrenciler, hem mezun olmanın hem de veteriner hekimliğe adım atmanın mutluluğunu yaşadılar Atatürk Stadyumu’nda fakültelerin 2010-2011 akademik yıl Mezuniyet Töreni öncesi Veteriner Fakültesi ayrı bir heyecanı yaşadı. Mezun olarak veteriner hekim olmaya hazırlanan AKÜ Veteriner fakültesi öğrencileri, Veteriner hekim [&hellip]

Veterinerlikte yemin ve mezuniyet heyecanı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nde mezuniyetin yanı sıra yemin töreni heyecanı yaşandı. Veteriner Hekimlik Andı’nı okuyan öğrenciler, hem mezun olmanın hem de veteriner hekimliğe adım atmanın mutluluğunu yaşadılar

Atatürk Stadyumu’nda fakültelerin 2010-2011 akademik yıl Mezuniyet Töreni öncesi Veteriner Fakültesi ayrı bir heyecanı yaşadı. Mezun olarak veteriner hekim olmaya hazırlanan AKÜ Veteriner fakültesi öğrencileri, Veteriner hekim Andı ve fakülte mezuniyet töreninde bir araya geldi. 2010 – 2011 yılı mezuniyet töreninde fakülteyi birincilikle bitiren Nihal Bilgici, Fatma İrvasa ve Mehmet Aykur, yaş kütüğüne plaket çaktı.
Veteriner Fakültesi’nde çok çalışma gerektiren 5 yıl geçirdiğini anlatan Nihal Bilgici, fakülteye ilk geldiği haftadaki bir anısını anlattı. Öğrenim gördüğü 5 yıllık süre içinde acı-tatlı, zor -daha zor, az uykulu-çok uykusuz günler geçirdiklerini ifade eden Nihal Bilgici, zorluklarına rağmen mesleğini çok sevdiğini vurguladı. Fakülte birincilerinden Mehmet Aykur, eğitimine katkı sağlayanlara teşekkür ederken bir diğer birinci Fatma İrvasa ise, kendisini veteriner hekim yapan tüm öğretim üyele-rine verdikleri emek nedeniyle hayat boyu minnettar olacağını belirtti.
Fakülte öğrencilerinin tek tek sahneye çağırıldığı törende, öğretim üyeleri öğrencilere tek tek mezuniyet belgesi ve çiçek verdi. Tüm mezun veteriner hekimlerin hep birlikte söylediği veteriner andıyla bu mesleğe ilk adımı atan gençler, hayvan ve insan sağlığına çağdaş anlamda hizmet etmenin andını içtiler. Hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sn bulan törende öğrenciler kep atma mutluluğunu da yaşadılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme