Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Veteriner hekimler her an hizmete hazır”

“Veteriner hekimler her an hizmete hazır”

Afyonkarahisar Veteriner Hekimler Oda Başkanı M. Nevzat Algan, veteriner hekimlerin meslek gereği her yerde her zaman hizmete hazır olmak zorunda olduğunu söyledi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Veteriner Hekimler Odası başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette; İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Teşkilat Başkanı Celal Bursalıoğlu, Ahmet Hastürk, Hamdi Arık, Sevgi Ayar ve Harun Sağlam, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muhammet Nevzat Algan, yönetim kurulu üyeleri Doğan Kaya, M. Sait Kurt, Oktay Yılmaz ve Ali Yurdagül yer aldı.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırloğlu, göreve yeni seçilen Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muhammet Nevzat Algan ve yönetimini kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.
Hayvancılıkta veterinerliğin önemine değinen Oda Başkanı Algan, “Biz veteriner hekimler meslek gereği her yerde her zaman hizmete hazır olmak zorundayız. Hayvan yetiştiren her kesime hizmet vermek için hep hazır olacağız.” dedi.
İl Başkanı Mısırlıoğlu ise, her bir bireyin farklı siyasi görüşlerde olabileceğini, veteriner hekimlerin görevlerinin önem taşıdığını, İYİ Parti olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Ziyaretten ve desteklerinden dolayı İYİ Parti İl Başkanına teşekkür eden Oda Başkanı Algan yeni göreve seçilen İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırloğlu ve ekibine başarılar diledi. >> Kocatepe Haber Merkezi