Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veteriner hekimler Afyon’da buluştu

Veteriner hekimler Afyon’da buluştu

Afyonkarahisar’ın hafta sonu ev sahipliği yaptığı çalıştayda yurdun çeşitli yerlerinden gelen veteriner hekimler bir araya geldi

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, 30 Kasım Cumartesi günü Oruçoğlu Termal Otel’de gerçekleştirilen Veteriner Hekimler Çalıştayı hakkında Kocatepe Gazetesi muhabirine bilgi verdi.
TÜRKİYE GENELİNDEN 240 AKADEMİSYEN KATILDI
Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, Veteriner Hekimler Çalıştayı’na Türkiye çapında gastroenteroloji alanından değerli akademisyenleri davet ettiklerini belirtti. Gastroentereloji Uzmanı Veteriner Hekim akademisyenlerin kedi ve köpeklerdeki gastroenterolojiyi bu çalıştayda ele aldıklarını söyleyen Civelek, “Türkiye’nin bir çok yerinden toplam 240 katılımcımız çalıştayımızda hazır bulundu. Tek günlük çalıştayımızı akşamüzeri bir workshopla tamamlamış olacağız. Çok verimli, bilimsel bir atmosferde çalıştay gerçekleştirdik. Amacımız mesleki ve bilimsel bir etkinlik düzenleyebilmekti. Tabi üniversitemizin Veteriner Fakültesi de bu işin içinde olunca bu gerçekten layıkıyla gerçekleşti. Bu vesile ile Rektör Hocamız Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a, bizi kırmayarak gelen kıymetli hocalarımıza ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
AKÜ VETERİNER FAKÜLTESİ ATAKTA
AKÜ Veteriner Fakültesinin bir atağa geçtiğini söyleyen Civelek şöyle konuştu:
“Veteriner Fakültemiz atağa geçti. Fakültemiz önümüzdeki günlerde Afyonkarahisarla, Türkiye ve dünya ile entegre olacak. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakaş buna son derece destek vermektedir. Bizlerde aynı şekilde destekliyoruz. Bu çerçevede belli bir periyotta etkinliklerimiz devam edecektir. Amacımız doğru dürüst eğitim ve en güzel şekliyle meslektaşlarımızı bilimsel bir çerçevede bilgilendirebilmektir. Tabii hedeflerimiz var. Bu hedeflerimize de yavaş yavaş ilerleyeceğiz.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi