“Veteriner Fakültesi hak ettiği yere gelecek”

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek ve Çiftlik Müdürü Dr. Durmuş Fatih Başer ile birlikte Veteriner Fakültesi Araştırma ve Uygulama Çiftliği'nde incelemelerde bulundu.“HAK ETTİĞİYERE GELECEK”Veteriner Fakültesinin insan kaynağıyla ve alt yapısıyla daha güçlü olmayı hak eden akademik bir birim olduğunu belirten Rektör Karakaş, “Hem çalışmaları [&hellip]

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek ve Çiftlik Müdürü Dr. Durmuş Fatih Başer ile birlikte Veteriner Fakültesi Araştırma ve Uygulama Çiftliği’nde incelemelerde bulundu.
“HAK ETTİĞİ
YERE GELECEK”
Veteriner Fakültesinin insan kaynağıyla ve alt yapısıyla daha güçlü olmayı hak eden akademik bir birim olduğunu belirten Rektör Karakaş, “Hem çalışmaları ve eksiklikleri yerinde gördük, hem de müdürümüz ve çalışanlarımızın taleplerini aldık. Veteriner Fakültemiz, insan kaynağıyla ve alt yapısıyla daha güçlü olmayı hak eden akademik birimlerimizden biri. Önümüzdeki dönemde hak ettiği yeri alacaktır.” dedi.
“ALT YAPIMIZ GÜÇLENİYOR”
Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek ise, Rektör Karakaş’a kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür ederek, “Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın destekleriyle “Veteriner Fakültemiz Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliğinin” altyapısını güçlendirmeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Prof. Dr. Civelek sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Rektör Prof. Dr. Karakaş’ın girişimleriyle Veteriner Fakültesi Araştırma ve Uygulama Çiftliğinde kullanılmak üzere yeni bir traktör tahsisi yapıldığını da bildirdi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme