• Haberler
  • Genel
  • 'Verimli Gazetecilik İçin Projeler Üzerinde Çalışıyoruz'

'Verimli Gazetecilik İçin Projeler Üzerinde Çalışıyoruz'

'Verimli Gazetecilik İçin Projeler Üzerinde Çalışıyoruz' AGC Başkanı Önder Artuk, şehirdeki gazetecilik ortamının güçlendirilmesi ve basın mensuplarının daha verimli bir çalışma ortamına kavuşabilmesi için çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette; AGC Başkanı Önder Artuk, Başkan Yardımcısı Sezer Küçükkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Kuş ile Faruk Kılınç hazır bulundular. 

Ziyarette, ildeki medya faaliyetlerinin durumu, basın mensuplarının karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. AGC Başkanı Önder Artuk, ziyarette yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar’daki gazetecilik ortamının güçlendirilmesi ve basın mensuplarının daha verimli bir çalışma ortamına kavuşabilmesi için çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

'Verimli Gazetecilik İçin Projeler Üzerinde Çalışıyoruz'

Artuk, AGC’nin düzenlemeyi planladığı etkinliklere de Vali Yardımcısı Mehmet Keklik’in destek vermesini talep etti. Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basının önemine ve gazetecilerin topluma sağladığı katkılara vurgu yaptı.

Keklik, medya çalışanlarının daha iyi bir çalışma ortamı sağlaması adına devletin çeşitli imkânları ve destekleri sağlama noktasında her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret sırasında, basın özgürlüğü, gazetecilerin çalışma koşulları ve yerel medyanın güçlendirilmesi konularında da görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle ve günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

Bakmadan Geçme