• Haberler
  • Genel
  • Verilmiş hak kısıtlanamaz – Kocatepe Gazetesi

Verilmiş hak kısıtlanamaz – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, memurlara verilmiş hakların kısıtlanamayacağını söyledi Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, memurlara verilen hakların kısıtlanmaya çalışıldığını söyledi. Şenol, 'İş güvencesini ortadan kaldıran ve yargıyı işlevsiz bırakan kanun tasarısında Hükümet geri adım attı ve tasarıyı daralttı.Bilindiği üzere tasarı gündeme geldiğinde, Sayın Başbakan’a genel başkanımız İsmail Koncuk tepkisini belirtmiş ve tasarının [&hellip]

Verilmiş hak kısıtlanamaz

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, memurlara verilmiş hakların kısıtlanamayacağını söyledi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, memurlara verilen hakların kısıtlanmaya çalışıldığını söyledi. Şenol, “İş güvencesini ortadan kaldıran ve yargıyı işlevsiz bırakan kanun tasarısında Hükümet geri adım attı ve tasarıyı daralttı.Bilindiği üzere tasarı gündeme geldiğinde, Sayın Başbakan’a genel başkanımız İsmail Koncuk tepkisini belirtmiş ve tasarının yeniden değerlendirilmesi gerektiğini söylemişti. Sonrasında ilimizde, ülke genelinde ve TBMM Dikmen Kapısı önünde kitlesel basın açıklamaları yaparak memurlarımızın haklı tepkilerini dile getirmiştik. Hükümetin ısrarı halinde iş bırakma eylemine kadar gidileceğini ilan etmiştik. Hem iktidar milletvekilleri ve bakanlarla hem de muhalefet partilerimizle gerekli görüşmeleri yaparak desteklerini istemiştik. Tasarının, büyük oranda değiştirilmesi, gösterdiğimiz tepkiler ve ısrarlı takibimiz sonucundadır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bölünme tasarısı

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, hükümetin “Çözüm Süreci” adı altında yürüttüğü çalışmaları eleştirdi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, hükümetin “çözüm paketi” olarak adlandırdığı yasa tasarısını eleştirdi. Şenol, “Bu tasarı ile bu suçları işlemiş olanlara gelecekte de dava açmanın da önü kapatılıyor. Tasarı ile Hükümet istediği düzenlemeyi yapmakla yetkili kılınıyor. Bu tasarıya evet oyu verenleri tarih şerefle yad edecektir. Günü kurtarmak için, ülke geleceğini pazarlayanları da tarih unutmayacaktır. Vatana ihanet edenleri de, vatanseverleri de tarih elbette yazacaktır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme