Verginin meyvesi hizmet ve yatırım

Yaşar Kısa, SMMMO yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinin kendisini memnun ettiğini dile getirdi.Defterdar Yaşar Kısa, geleneksel olarak kutlanan Vergi Haftası’nın bu yıl 27’sinin idrak edildiğini söyledi. Kısa, hafta kapsamında vergi mükellefleri ile iyi ilişkiler geliştirmek, vergi bilincini toplum tabanına yaygınlaştırmak, meslek mensuplarıyla dayanışmayı artırmayı amaçladıklarını kaydetti.Kısa şöyle konuştu:“Vergi Haftası boyunca çeşitli etkinliklerimiz olacak. Sivil toplum kuruluşlarımızın [&hellip]

Yaşar Kısa, SMMMO yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinin kendisini memnun ettiğini dile getirdi.
Defterdar Yaşar Kısa, geleneksel olarak kutlanan Vergi Haftası’nın bu yıl 27’sinin idrak edildiğini söyledi. Kısa, hafta kapsamında vergi mükellefleri ile iyi ilişkiler geliştirmek, vergi bilincini toplum tabanına yaygınlaştırmak, meslek mensuplarıyla dayanışmayı artırmayı amaçladıklarını kaydetti.
Kısa şöyle konuştu:
“Vergi Haftası boyunca çeşitli etkinliklerimiz olacak. Sivil toplum kuruluşlarımızın ve meslek kuruluşlarımızın Defterdarlığımızı ziyaretleri olacak. Ayrıca Gelir Uzmanlarımız okullarda öğrencilere vergi haftasına yönelik bilgiler verecekler. Malum olduğu üzere vergi konusu çok önemli. Çünkü devlet gelirlerini yüzde 80’in üzerinde vergiler oluşturuyor. Bu kapsamda vergi gelirleri devletin taşıyıcı kolonu durumundadır. Devletin geliri olmadan ayakta durması mümkün değildir. Vergiler mükelleflerimize, halkımıza hizmet olarak dönmektedir. Verginin meyvesi hizmet ve yatırımdır. Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır. Mükelleflerimiz verdikleri vergilerle gelirlerini temizlemiş oluyorlar. Vicdani anlamda da kendileri temizlenmiş oluyor. Vergi Haftamızın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Erdal Sayar, 27. Vergi Haftası’nı kutladıklarını, Afyonkarahisar Defterdarlığı’nın yaptığı etkinliklerde Defterdar Yaşar Kısa’nın yanında olduklarını sözlerine ekledi.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme