• Haberler
  • Genel
  • 'Vergileriniz sayesinde makamlardayız' – Kocatepe Gazetesi

'Vergileriniz sayesinde makamlardayız' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Merkez kasaba ve köy ziyaretlerini tamamlayan ve her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar'ın ilçelerine bağlı kasaba ve köylerine ziyaretlerini sürdürdü Ziyaretleri sırasında birçok sorunları ve talepleri yerinde inceleyip, söz konusu sorunlara çözüm üretilmesi için beraberindeki Müdürlere veya yanında olamayan ilgili kurumların yetkililerine talimatlar veren ve sonuçlarını da titizlikle takip eden [&hellip]

“Vergileriniz sayesinde makamlardayız”

Afyonkarahisar Merkez kasaba ve köy ziyaretlerini tamamlayan ve her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın ilçelerine bağlı kasaba ve köylerine ziyaretlerini sürdürdü

Ziyaretleri sırasında birçok sorunları ve talepleri yerinde inceleyip, söz konusu sorunlara çözüm üretilmesi için beraberindeki Müdürlere veya yanında olamayan ilgili kurumların yetkililerine talimatlar veren ve sonuçlarını da titizlikle takip eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesine bağlı 1 kasaba ve 13 köyde incelemelerde bulundu.
Başmakçı ilçesinin kasaba ve köylerinde incelemelerde bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Bizler Türk halkının yani sizlerin verdiği vergiler sayesinde bu makamlardayız. Yani bu makamlar Türk vatandaşının makamıdır. Bu yüzden Valilik makamının kapıları Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimize açıktır ve herkes çekinmeden gelerek istek ve sıkıntılarını bizlere iletebilir. Fakat bizlere ulaşamayan vatandaşlarımız da var. Onların sorunlarına çözüm bulmak ve taleplerini yerine getirmek için sizlerin yanına kadar gelmekteyiz. Bulunduğumuz makam halka hizmet makamıdır. Bu anlamda vatandaşlarımıza her türlü hizmette bulunacağız” dedi.
1 KASABA VE 12 KÖY
Başmakçı ilçesinin kasaba ve köylerinde incelemede bulunmak üzere beraberinde İl Jandarma Komutanı J.Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Defterdar Mustafa Ceylan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Recep Oyur, Osmangazi EDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Mehmet Ekici, Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Ali Gedik ve Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu ile birlikte Başmakçı ilçesine giden Vali Balkanlıoğlu ilçeye bağlı 1 kasaba ile 12 köyde incelemelerde bulundu. (Kocatepe)

Felçli hasta için talimat

Başmakçı ilçe, kasaba ve köy ziyaretleri esnasın da Akkoyunlu Köyünde felçli yatalak hasta olan Halil İbrahim Koç’u evinde ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, Koç’un hastalığı ve maddi durumu hakkında Başmakçı Kaymakamı Ali Polat’tan bilgiler aldı. Koç’un sağlıksız ve elverişsiz ortamda barındığını gören Vali Balkanlıoğlu, Koç’a prefabrik ev yapılması için Kaymakam Ali Polat’a talimat verdi.

Bakmadan Geçme