Vergiler halka hizmet için kullanılıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser: AK Parti’nin yerinden yönetim anlayışıyla köylere hizmet gidişini hızlandırdığını ifade etti. Eser, artık devletin topladığı vergilerin halka hizmet için kullanıldığını söyledi AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, bir zamanlar köye yapılacak olan bir çeşme için bile muhtarların Ankara'ya gitmek zorunda kaldıkları belirterek 'AK Parti'nin [&hellip]

Vergiler halka hizmet için kullanılıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser: AK Parti’nin yerinden yönetim anlayışıyla köylere hizmet gidişini hızlandırdığını ifade etti. Eser, artık devletin topladığı vergilerin halka hizmet için kullanıldığını söyledi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, bir zamanlar köye yapılacak olan bir çeşme için bile muhtarların Ankara’ya gitmek zorunda kaldıkları belirterek “AK Parti’nin iktidara gelmesi ile bu uygulamalara son verilmiş ve İl Özel İdareleri’nin köy hizmetlerini de içine alacak şekilde yetkilerinin artırılması ile sorunlar o sorunların yaşandığı il içinde çözüme kavuşturulmaya başlandı. Yani Parti yerinden yönetim anlayışıyla köylere hizmetin gidişini hızlandırdı” dedi.
MUHTARLARIN TALEPLERİ DİNLENDİ
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve beraberindeki heyet merkeze bağlı İsmail, Küçükçobanlı, Bayatcık ve Saraydüzü köylerini ziyaret etti. Eser ve beraberindeki heyet ziyaretlerde köylere İl Özel İdaresi vasıtasıyla gelen yatırımlar konusunda bilgiler alırken, köy muhtarlarının taleplerini dinlediler. Eser, Bayatcık köyünde yaptığı konuşmada AK Parti ile köyde yaşayan vatandaşların hizmet almasının önündeki en büyük engel olan bürokrasinin kaldırıldığını kaydetti. Eser, “Artık köy muhtarlarımız İl Genel Meclisi üyeleri ile irtibat kurarak köyün eksikliklerini ve taleplerini onlara iletiyorlar. Ufak bir sıkıntı için Ankara’ya giden muhtarlar artık köylerinin eksikliklerini Afyonkarahisar’dan ayrılmada giderebiliyorlar. Bu AK Parti’nin yerinden yönetim anlayışının bir sonucudur” diye konuştu.
KÖYLERDE YOL SORUNU KALMAYACAK
Eser, Saraydüzü köyündeki konuşmasında ise kilitli parke döşenmesi hizmetinin bazı köylerde yüzde 90’a yakın oranlarda bitirildiğini ifade ederek, “İnşallah kilitli parke ihtiyacı bitmek üzere olan köylerimizin istihkakları ihtiyaç olan köylerimize aktarılacak. Bir süre sonra da tüm köylerimizin yol sorunu kalmayacak. Bu konuda İl Genel Meclisi üyelerimizin gayretlerini görüyoruz. Taleplerin ulaştırılmasında muhtarlarımızın da çabalarını takdirle karşılıyoruz” diye konuştu.
HALK ARTIK İDEOLOJİYE DEĞİL,
HİZMETE OY VERİYOR
Eser, şöyle dedi: “Hizmetler İl Özel İdaresi vasıtasıyla gelmeye devam ediyor. Artık devletin topladığı vergiler halka hizmet için kullanılıyor. Bu halk eskiden de vergi veriyordu ama bu hizmetler yoktu. O zaman bu vergilerin nerelere gittiğini halkımız da çok iyi biliyor ki sonuçta 2002 yılından beri AK Parti’ye hem Afyonkarahisar’da hem Türkiye genelinde büyük bir teveccüh göstererek hem mahalli idarelerde hem de ülke yönetiminde söz sahibi yaptı. Türk halkı artık ideolojiye değil, hizmete oy vermektedir. AK Parti kadroları olarak bizler de mahalle ve köy temsilcimizden, il başkanımıza, milletvekillerimize, bakanımıza ve başbakanımıza kadar bu millete hizmet için gayret gösteriyoruz. İnşallah Afyonkarahisar AK Parti iktidarında 400’e yakın köyünün tümünün yol, su ve kanalizasyon hizmetlerinin tamamlandığı günleri de görecektir.”
Yaklaşık 4 saat süren ziyaretlere Eser’in yanı sıra Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Kırker, Ali Karkı, Mehmet Emin Sanduvaç, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Kocakulak, Küçükçobanlı Köyü Muhtarı Hasan Kelem, AK Parti Köy Temsilcisi Fehmi Kelem, Bayatcık Köyü Muhtarı Hidayet Dayangeç, AK Parti Köy Temsilcisi Yaşar Sağlam, Saraydüzü Muhtarı Hasan Koçak, İsmail Köyü Muhtarı Mahmut Dura ile vatandaşlar katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme