'Vergi yükünü esnaf çekiyor' – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Çobanlar ilçesini ziyaret etti.Çobanlar ziyaretinde MHP İlçe Başkanı Beytullah Kesek ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Parsak'a MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Cemalettin Acun, Mustafa Diyar ile Beytullah Bostancı eşlik etti.Esnafımızın birçok sıkıntıya rağmen özverili bir şekilde çalıştığını söyleyen Parsak ' Bugün esnafımız tüm imkânsızlıklara [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Çobanlar ilçesini ziyaret etti.
Çobanlar ziyaretinde MHP İlçe Başkanı Beytullah Kesek ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Parsak’a MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Cemalettin Acun, Mustafa Diyar ile Beytullah Bostancı eşlik etti.
Esnafımızın birçok sıkıntıya rağmen özverili bir şekilde çalıştığını söyleyen Parsak “ Bugün esnafımız tüm imkânsızlıklara rağmen özverili şekilde çalışmaktadır. Türkiye’nin vergi yükünün büyük kısmının küçük ve orta ölçekli esnafımız çekmektedir. Hükümetin bu esnafı koruyacak tedbirleri artırması gerekiyor” dedi.
Çobanlar esnaf ziyaretinin ardından ilçeye bağlı Kocaöz kasabasına geçen Parsak burada ilk olarak belediye binasını ziyaret etti. Belediye Başkanı İbrahim Nal ile bir araya gelen Parsak, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye ziyaretinden sonra vatandaşlarla çiftçilerle bir araya geldi. Özellikle çiftçilerin bu yıl ciddi sıkıntılar yaşadığını ifade eden Parsak “Esnafımız gibi çiftçilerimizde halinden memnun değildir. Hububat fiyatları, meyve fiyatları gecen yılın rakamlarıyla neredeyse aynı. Üreticilerimiz artan enflasyon nedeniyle mağdur olmaktadır” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme