• Haberler
  • Gündem
  • Vergi suçları sempozyumu tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Vergi suçları sempozyumu tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Adalet Akademisi Bilimsel Çalışmalar ve Enformasyon Daire Başkanlığı’nca düzenlenen Vergi Usül Kanunu Çerçevesinde Vergi Suçları Sempozyumu dün sona erdi.Sempozyum programı kapsamında Oturum Başkanı Prof. Dr. Mehmet E. Palamut tarafından “Vergi Hukukunda Kaçakçılık Fillerinin Tanımlanması” başlığında sunum gerçekleştirildi. Daha sonra Danıştay Savcısı Kurtuluş Beyribey “Danıştay Uygulamalarında Vergi Kaçakçılığı Suçlarına Bakış Açısı ve VUK 359. Maddesi [&hellip]

Türkiye Adalet Akademisi Bilimsel Çalışmalar ve Enformasyon Daire Başkanlığı’nca düzenlenen Vergi Usül Kanunu Çerçevesinde Vergi Suçları Sempozyumu dün sona erdi.
Sempozyum programı kapsamında Oturum Başkanı Prof. Dr. Mehmet E. Palamut tarafından “Vergi Hukukunda Kaçakçılık Fillerinin Tanımlanması” başlığında sunum gerçekleştirildi. Daha sonra Danıştay Savcısı Kurtuluş Beyribey “Danıştay Uygulamalarında Vergi Kaçakçılığı Suçlarına Bakış Açısı ve VUK 359. Maddesi Uygulaması” başlığında konuştu. Dün gerçekleştirilen beşinci oturumun ardından düzenlenen panel ile program tamamlandı. Burcu Aydın’ın haberi.

Bakmadan Geçme