• Haberler
  • Genel
  • Vergi Haftası programında küçük değişiklik

Vergi Haftası programında küçük değişiklik

25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında kutlanacak Vergi Haftası programında yapılan küçük bir değişiklikle gazeteler ve çalışanları yerinde ziyaret edilecek Defterdar Mustafa Ceylan, 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında kutlanacak Vergi Haftası ile ilgili olarak, programda küçük bir değişiklik olduğunu belirtti. Ceylan, meslek örgütlerinin yerine gazetelerin ve çalışanlarının yerinde ziyaret edilmesi önerisinin değerlendirilerek, ziyaret programının değiştirildiğini ifade [&hellip]

Vergi Haftası programında küçük değişiklik

25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında kutlanacak Vergi Haftası programında yapılan küçük bir değişiklikle gazeteler ve çalışanları yerinde ziyaret edilecek

Defterdar Mustafa Ceylan, 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında kutlanacak Vergi Haftası ile ilgili olarak, programda küçük bir değişiklik olduğunu belirtti. Ceylan, meslek örgütlerinin yerine gazetelerin ve çalışanlarının yerinde ziyaret edilmesi önerisinin değerlendirilerek, ziyaret programının değiştirildiğini ifade etti.
KUTLAMA PROGRAMI YOĞUN
Vergi Haftası etkinlik programı bugün sabah saat 10.00’da Defterdarlık yemekhanesinde yapılacak olan satranç turnuvası açılışıyla başlayacak. Yarın ise yine yemekhanede satranç turnuvası ve kupa töreni gerçekleştirilecek. 25 Şubat Pazartesi günü saat 09.00’da Kocatepe Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni gerçekleştirilecek. Törenin ardından Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ziyaret edilecek. Kayıt dışı ekonomi ile mücadelede başarılı olunabilmesi ve verginin tabana yayılmasında önemli görülen sivil toplum kuruluşlarından; ATSO, ATB, SMMM Odası, ESOB ve Gazete 3’e ziyaretlerde bulunulacak. Vergi haftası boyunca, ilköğretim okullarından 5 okul Defterdarlık birimlerini ziyaret edecek. Öğrenciler vergi konusunda bilgilendirilecek. Yine üç okul Defterdarlık personeli tarafından ziyaret edilerek vergi konusunda bilgilendirme yapacaklar. 26 Şubat Salı günü sabah saat 09.30’da tertip komitesi üyelerince gazeteniz Kocatepe ziyaret edilecek.
MÜKELLEFLER
ZİYARET EDİLECEK
Daire amirlerinden oluşturulacak birer ekiple Anbaryolu’nda esnaf ziyareti gerçekleştirilerek esnafa kokart takılacak. Şehirlerarası yol denetiminde karayolu taşımacılığı yapan mükelleflere kokart takılacak, lokum ikramı ve anahtarlık hediye edilecek. Vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren ve sıralamaya giren gelir ve kurumlar vergisi mükellefleri ziyaret edilecek. 27 Şubat Çarşamba günü saat 19.00’da Anemon Otel’de Vergi Rekortmenleri ödül töreni yapılacak. 28 Şubat Perşembe günü saat 14.00’de Defterdarlık konferans Salonunda “Türkiye’de Kayıtdışı Ekonomi ve Kayıtdışı Ekonomiyle Mücadele Yöntemleri’” konulu panel düzenlenecek. 1 Mart Cuma günü saat 13.30’da Defterdarlık personeli tarafından hizmet binasında Kızılay’a kan bağışı yapılacak. 26 Şubat Salı günü saat 14.00’de Defterdarlık personelinden oluşturulan bir ekip, Huzurevini ziyaret edecek.
DOSTLUK MAÇI YAPILACAK
2 Mart Cumartesi günü saat 11.30’da Sinanpaşa ilçesinde oluşturulan Maliye Ormanı’na ağaç dikimi yapılacak. Aynı akşam saat 19.00’da Anemon Otelde personele müzik eşliğinde yemek ve eğlence ile başarılı personele belge verilecek. Vergi haftası çerçevesinde hafta içi her gün saat 16.30’da Defterdarlık personelinin katıldığı masa tenisi ve bilek güreşi turnuvası düzenlenecek. Lig müsabakalarına, verginin önemini anlatan pankartlarla çıkılarak vergi bilincinin toplumda yerleşmesine katkı sağlanması amaçlanıyor. 03 Mart Pazar günü saat 11.00’de SMMM Odası ile Defterdarlık arasında dostluk maçı yapılarak, hafta değerlendirilecek. 08 Mart Cuma günü saat 20.00’de Rehberlik Araştırma Merkezi Salonunda “Ah Yalan Dünya”da” adlı tiyatro oyunu Defterdarlık personeli tarafından izlenecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme