Vergi Haftası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

Afyonkarahisar Defterdarlığı’nın Vergi Haftası nedeniyle tertiplediği Vergi Haftası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi Afyonkarahisar Defterdarlığı tarafından, defterdarlık çalışanları arasında düzenlenen, Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Dün yapılan final maçları ve kupa töreniyle Vergi Haftası Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı. Fİnal kıran kırana geçtİToplam 13 kişinin katıldığı turnuvada dün defterdarlık binasında yapılan mücadelelerin ilki üçüncülük karşılaşmasıydı. 13’üncülük [&hellip]

Vergi Haftası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

Afyonkarahisar Defterdarlığı’nın Vergi Haftası nedeniyle tertiplediği Vergi Haftası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

Afyonkarahisar Defterdarlığı tarafından, defterdarlık çalışanları arasında düzenlenen, Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Dün yapılan final maçları ve kupa töreniyle Vergi Haftası Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı.
Fİnal kıran kırana geçtİ
Toplam 13 kişinin katıldığı turnuvada dün defterdarlık binasında yapılan mücadelelerin ilki üçüncülük karşılaşmasıydı. 13’üncülük karşılaşmasının galibi Ali Keskin oldu. Üçüncülük maçından sonra birinci ve ikinciyi belli edecek final müsabakasına geçildi. Afyonkarahisar Defterdarlığı’nın, defterdarlık çalışanları arasında tertiplediği Masa Tenisi Turnuvası’nın final maçında Kazım Kureş ile Yakup Ceylan karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleyi çok sayıda spor sever ve defterdarlık çalışanları da takip etti. Maçtan galip ayrılan isim Kazım Kureş olurken 2. İse Yakup Ceylan oldu. Final müsabakasının ardından dereceye giren defterdarlık personeline kupaları takdim edildi.
Personel arasında
kaynaşma sağlandı
Turnuvanın ardından açıklamalarda bulunan İl Defterdarı Mustafa Ceylan da bu tür sportif faaliyetlerin personel arasında kaynaşmayı sağladığının altını çizdi. Ceylan, geleneksel hale getirilen turnuva hakkında şu açıklamayı yaptı: “Masa tenisi turnuvasını her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirdik. Masa Tenisi turnuvası, personel arasında kaynaşmayı sağlıyor. Bundan sonra da sportif faaliyetler yapacağız. Bu senede masa tenisi maçlarına yoğun ilgi oldu ve izleyen personele ayrı bir heyecan yaşattı. Öncelikle yoğun ilgi gösteren personelimize teşekkürlerimi sunuyorum. Dereceye giren arkadaşlarımızı da kutluyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme