• Haberler
  • Genel
  • Vergi borçluları bugün açıklanıyor – Kocatepe Gazetesi

Vergi borçluları bugün açıklanıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Defterdarı Yaşar Kısa, vergi borçlularının bugün açıklanacağını kaydetti Afyonkarahisar Defterdarı Yaşar Kısa, vergi borçluları hakkında bir açıklama yaptı. Kısa, 'Vergi dairelerine 250 bin lira ve üzeri vergi ve ceza borcu bulunan mükellefler bugün (10 Aralık) askıya çıkarılarak 10 Aralık 2014 ile 25 Aralık 2014 tarihleri arasında 15 gün süre ile kamuoyuna ilan ediliyor' dedi. [&hellip]

Vergi borçluları bugün açıklanıyor

Afyonkarahisar Defterdarı Yaşar Kısa, vergi borçlularının bugün açıklanacağını kaydetti

Afyonkarahisar Defterdarı Yaşar Kısa, vergi borçluları hakkında bir açıklama yaptı. Kısa, “Vergi dairelerine 250 bin lira ve üzeri vergi ve ceza borcu bulunan mükellefler bugün (10 Aralık) askıya çıkarılarak 10 Aralık 2014 ile 25 Aralık 2014 tarihleri arasında 15 gün süre ile kamuoyuna ilan ediliyor” dedi.
VERGİ DAİRELERİ’NDE ASILACAK
Kısa, 213 sayılı Vergi Usul Kanununun 5’inci maddesinin dördüncü fıkrasının Maliye Bakanlığı’na verdiği yetkiye dayanılarak her yıl Maliye Bakanlığınca belirlenecek miktarın üzerinde borcu olanların Bakanlıkça belirlenecek tarihlerde ilan edildiğine dikkat çekti. Kısa, bu yıl 250 bin lira ve üzeri vergi ve ceza borcu bulunan mükelleflerin 10 Aralık 2014 ile 25 Aralık 2014 tarihleri arasında Vergi Daireleri’nin ilan koymaya mahsus yerlerinde asılmak suretiyle ilan edileceğini kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme