“Vergi” afiş oldu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Defterdarlığı’nın “Vergi” konulu Sloganlı Afiş Yarışması Ödül Töreni gerçekleştirildi Afyonkarahisar Defterdarlığı’nca “Vergi” konulu Sloganlı Afiş Yarışması Ödül Töreni düzenlendi. Yarışmada İl birincisi Özel Zafer Lisesi öğrencisi Yamila Srisudjai, İl ikincisi Bolvadin Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi Rüveyda Aydemir, il üçüncüsü Özel Park Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Esra Karaaslan oldu. Afyonkarahisar Defterdarı Mustafa [&hellip]

"Vergi" afiş oldu

Afyonkarahisar Defterdarlığı’nın “Vergi” konulu Sloganlı Afiş Yarışması Ödül Töreni gerçekleştirildi

Afyonkarahisar Defterdarlığı’nca “Vergi” konulu Sloganlı Afiş Yarışması Ödül Töreni düzenlendi. Yarışmada İl birincisi Özel Zafer Lisesi öğrencisi Yamila Srisudjai, İl ikincisi Bolvadin Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi Rüveyda Aydemir, il üçüncüsü Özel Park Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Esra Karaaslan oldu.
Afyonkarahisar Defterdarı Mustafa Ceylan, “Yaşanan her günün, bir önceki günden daha iyi olabilmesinin yolu, siz gelecek nesillerin vergi bilincinin önemini kavramanızdan geçmektedir. Yani, güçlü bir devletin var olabilmesinin yolu ülke sevgisi, vatandaşlık anlayışı, daha iyi geleceğin kaçınılmaz önkoşulu olan vergi anlayışı ve kurallara uymaktan geçmektedir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme