• Haberler
  • Genel
  • Veli Paşa’ya veda plaketi – Kocatepe Gazetesi

Veli Paşa’ya veda plaketi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, görev süresi bir yıl uzatılarak Ankara’da Kara Kuvvetleri Komutanlığına tayini çıkan İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım’a veda plaketi takdim etti İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım’ın Afyonkarahisar’dan ayrılacak olmasından duydukları üzüntüyü dile getiren Kumartaşlı, Tuğgeneral Yıldırım’ın yaklaşık 2,5 [&hellip]

Veli Paşa'ya veda plaketi

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, görev süresi bir yıl uzatılarak Ankara’da Kara Kuvvetleri Komutanlığına tayini çıkan İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım’a veda plaketi takdim etti

İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım’ın Afyonkarahisar’dan ayrılacak olmasından duydukları üzüntüyü dile getiren Kumartaşlı, Tuğgeneral Yıldırım’ın yaklaşık 2,5 yıllık görev süresi içerisinde kapısını her çaldıklarında her türlü sıkıntılarını gidermeye çalıştığını söyledi.
Kumartaşlı; “Komutanımız bizlere bir baba oldu. Kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz. Kendisine şehit aileleri ve gazileri olarak plaket sunmak istiyoruz. Komutanım siz hakkınızı helal edin. Bizler sizi çok seviyoruz.” dedi.
Edinilen bilgiye göre; İkmal ve Garnizon Komutanlığı’nda yaklaşık 10 gün sonra devir teslim töreninin yapılacağı öğrenildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme