Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vekiller Kiraz Bahçelerini Gezdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Dr. Hasan Arslan, Sultandağı İlçesinde kiraz bahçelerini gezerek Kırca Mevye Hali’nde incelemelerde bulundular

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Dr. Hasan Arslan, Sultandağı İlçesinde kiraz bahçelerinde çalışanlar ve üreticilerle biraraya geldiler. Kırca köyünde yapımı tamamlanan meyve halini de ziyaret eden vekillere AK Parti Sultandağı İlçe Başkanı Mevlüt Aksoy’da eşlik etti.

 

“KIRCA MEVYE HALİ HAYIRLI OLSUN”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Kırca Mevye Hali hayırlı olsun. Bizler Vermiş olduğumuz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Merhum Necmettin Erbakan’ın, ‘Herşey hayalle başlar, bunun temelinde inanç yatar, inanırsanız başarırsınız.’ Sözü malumdur. Bizlerde malumlarınız üzere aylar öncesinden buranın temellerini atarken bu hayali kurmuştuk. Yapımı tamamlanarak hizmete açılan bu eseri görebilmek bugüne nasip oldu, meyve halimizin tüm Sultandağı adına hayırlı olmasını diliyorum.”

“KİRAZ ŞEHRİMİZİN YÜZ AKI VE BEREKETİDİR”

Afyonkarahisar’ın tarım şehri olduğunu vurgulayan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, şunları kaydetti: “Afyonkarahisar’ın her bir ilçesinin bereketli topraklarında en güzel nimetler yetişiyor ve ekonomimize katkı sağlıyor. Bu noktada Sultandağı İlçemizde dünyaca ünlü kirazımızın hasatı için ilçemizde Milletvekilimiz Ali Özkaya ile birlikte incelemelerde bulunduk. Bu noktada dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen kirazımız şehrimizin yüz akı ve bereketidir. Yöneticilerimiz ve emeği geçen tüm üreticilerimizin teşekkür ediyor, hasat döneminin bereketli geçmesini rabbimden niyaz ediyorum.”

Vekiller Kiraz Bahçelerini Gezdi

Vekiller Başkan Şahin’e Hayırlı Olsun Dedi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensibiyle Afyonkarahisar İl Başkanlığına atanan Av. Turgay Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Turgay Şahin, milletvekillerine ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.