• Haberler
  • Genel
  • Vekilin aday adaylığı büyük cesaret örneği

Vekilin aday adaylığı büyük cesaret örneği

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Engin Ayengin, siyasi süreçle ilgili düşüncelerini açıkladı. Ayengin, Milletvekili Kemalettin Yılmaz'ın Belediye Başkan aday adayı olma kararının büyük bir cesaret örneği olarak yorumladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Engin Ayengin, Mahalli İdareler Seçimleri için devam eden aday adaylığı sürecini değerlendirdi.'MHP YARIŞI BİRİNCİ TAMAMLAYACAK'MHP Afyonkarahisar Belediye [&hellip]

Vekilin aday adaylığı büyük cesaret örneği

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Engin Ayengin, siyasi süreçle ilgili düşüncelerini açıkladı. Ayengin, Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın Belediye Başkan aday adayı olma kararının büyük bir cesaret örneği olarak yorumladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Engin Ayengin, Mahalli İdareler Seçimleri için devam eden aday adaylığı sürecini değerlendirdi.
“MHP YARIŞI BİRİNCİ
TAMAMLAYACAK”
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Engin Ayengin, ülke genelindeki sıkıntıların hepsini herkesin bildiğini söyledi. Yerel anlamda şahsı ve partisi adına vatana ve millete hizmet etmek için Belediye Başkan aday adaylığı ile bir yola çıktığını belirten Ayengin; “Gelinen süreçte MHP’nin tabanında her an her zaman yetişen ve yetişebilen hizmete koşmaya hazır birçok ülküdaşımız, arkadaşımız, kardeşimiz mevcuttur. Zaman darlığı içerisinde inanıyorum ki MHP bu yarışı birinci sıra tamamlayacak, Afyon Kalesi surlarına üç hilali bayrağı dikecektir diye düşünüyorum.” dedi.
“TÜM PARTİLERDE
SIKINTI GÖZLÜYORUM”
Mahalli İdareler Genel seçimleri öncesi bu dönemde tüm partilerde aday adaylığının sıkıntı yarattığı görüşünü aktaran Engin Ayengin, aday adaylarının benimsenmediği ya da adaylığa layık görülüp görülmediği hususunda fikri olmadığını belirten Ayengin; “Siyasi partilerin tamamında aday adayları arasında bir sıkıntı olduğunu gözlüyorum. MHP’de akıllı ve yetenekli çok adam var. Teşkilat en akıllı ve yeteneklisini seçmeye çalışıyor.” diye konuştu. MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın Belediye Başkan aday adaylığı hakkındaki düşüncelerini de açıklayan Ayengin; “Sayın Milletvekilimiz büyük bir cesaret örneği göstermiştir. Milletvekili iken Belediye Başkan aday adayı olması gerçekten büyük bir cesarettir.” ifadelerini kullandı.
“İKİNCİ ABDÜLHAMİT
DÖNEMİ YAŞANIYOR”
Aday adaylığı konumunda mevcut sürece yönelik değerlendirmelerde bulunan Engin Ayengin yaklaşık olarak 23 yıldır siyasetin içinde olduğunu söyledi. Bu süreçte Afyonkarahisar ve Ankara’da iyi tanındığını dile getiren Ayengin; “Bu zaman zarfı içerisinde hiçbir zaman bu kadar seviyesiz bir siyaset yapıldığını görmedim. Hem iktidar hem muhalefet açısından durum böyledir. Bunun nedenleri çok fazla. Ama en can alıcı nedeni olarak bunu samimiyetle söyleyeceğim; Türkiye Cumhuriyeti Devletinde şu anda İkinci Abdülhamit döneminin aynısını yaşanmaktadır. Vatan hainleri ve vatanperverler. Ben daha öncede söylediğim gibi hizmet yarışında sadece Afyon’da değilim. Ben vatan aşkı ile yanan bir adamım.” şeklinde konuştu.
“HEDEFİM TEMİZ
GÜZEL AYDIN ŞEHİR”
“Canı yürekten söylüyorum vatan, mevki hiç önemli değil. Sokaklarda gezen bir adam olarak Belediye Başkanı olsam da yine sokaklarda gezen bir adam olurum.” diyen Ayengin şöyle konuştu: “Amacınız vatan millet hizmeti ise insanlarla yüz yüze olmak zorundasınız. Kartal köşklerinde oturmayacağız. Herkesin ağzında, ‘Halka hizmet Hakka hizmettir.’ Gerçekten bunu gösterin. Bugüne kadar hep uçuk projeler değil mümkünü olan projeleri anlatacağım. Bu milletin en güzel ve en temiz şekilde yaşamaya hakkı olduğunu söylüyor ve ben bunu vaat ediyorum. En güzel ve iyiyi verirsek öbür projeler kendiliğinden oturacaktır. Ben hiç kimseyi kandırmam. Ben diyorum ki; temiz, güzel, aydın şehir. Tüm bunların yapılması 1,5 yıldan fazla zamanı alır. Sonra ortaya projelerimizi koyacağız. İnsana dair ve Afyonkarahisar’a yakışan projeler olacak.”
“SEÇİMDEN SONRA KAPSAMLI KONUŞACAĞIM”
Konumu itibariyle şu anda çok fazla konuşamadığını aslında çok dolu olduğunu dile getiren Engin Ayengin, seçimden sonra içini dökeceği geniş kapsamlı şekilde konuşmak istediğinden söz etti. Sürecin zaman kısalığı haricinde farklı biçimde daraldığını aktaran Ayengin şöyle konuştu: “Bundan 1,5 ay önce farklı bir heyecan ve hava vardı. Şu anda da bir heyecan varsa bile insanlar artık bunu göstermiyorlar. İnsanların zamanında duygularına cevap verememek birazcık iştahsızlık yarattı. Bu iş mevsimle de alakalı. Sıkça söylediğim üzere makam için yola çıkmadım. Eğer halka hizmet Hakka hizmetse gerçekten bu göreve layık olacak olanlar bunu dilde değil özde yaşayarak gösterecekler. Dilerim cumhuriyetin kurulduğu bu topraklarda üç hilal için tekerrür olur.” Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme