Vekaletle kurbanda son gün 3 Kasım

Afyonkarahisar Müftüsü Mustafa Kaya, Diyanet İşleri Başkanlığı’nca organize edilen ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile yürütülmekte olan “Vekalet yoluyla kurban kesin organizasyonunu”nun düzenlenmesinin Diyanet İşleri Başkanlığı’ının 'olur'una istinaden uygun görüldüğünü açıkladı. Organizasyona katılan vatandaşlar adına, kurbanların bir bölümünün ülkemizde, bir bölümünün de yurtdışında Din Hizmetleri Müşavirlikleri ve Ataşelikleri nezaretinde Afrika, Balkanlar, Türk Cumhuriyetlerinde/ topluluklarında kestirilerek, [&hellip]

Vekaletle kurbanda son gün 3 Kasım

Afyonkarahisar Müftüsü Mustafa Kaya, Diyanet İşleri Başkanlığı’nca organize edilen ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile yürütülmekte olan “Vekalet yoluyla kurban kesin organizasyonunu”nun düzenlenmesinin Diyanet İşleri Başkanlığı’ının “olur”una istinaden uygun görüldüğünü açıkladı.

Organizasyona katılan vatandaşlar adına, kurbanların bir bölümünün ülkemizde, bir bölümünün de yurtdışında Din Hizmetleri Müşavirlikleri ve Ataşelikleri nezaretinde Afrika, Balkanlar, Türk Cumhuriyetlerinde/ topluluklarında kestirilerek, kurban etleri yurtiçindeki ihtiyaç sahibi yoksul ve muhtaç vatandaşlarımız ile yurtdışındaki dindaş ve soydaşlarıa dağıtılacağını belirten İl Müftüsü Mustafa Kaya konuyla ilgili olarak şu bilgileri aktardı:
Kurban bedeli (bütün masrafları dahil olmak üzere) Yurtiçi Kurban bedeli 550,00 TL olarak belirlenmiştir. Yurt içinden kurban organizasyonuna katılarak, kurbanlarını yurt dışında kestirmekisteyen vatandaşlarımız için bir kurban bedeli 380,00 TL olarak belirlenmiştir. Kurban bedellerini, Türkiye Diyanet Vakıf Şubelerine makbuz karşılığı olarak 01 Kasım 2011 tarihine kadar yatırabileceği gibi, Vakıfbank, Halkbank, T.C. Ziraat Bankası, PTT işyerleri, Bank Asya ile Kuveyt Türk’ün bütün şubelerinde açılan Türkiye Diyanet Vakfı kurban tahsilat hesabı’na en geç 03 Kasım 2011 Perşembe günü mesai bitimine kadar Yatırmış olacaklardır” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme